Σάσα Σταμάτη: «Ξέρω γυναίκες από τη showbiz που βαράνε ενέσεις ινσουλίνης για να αδυνατίσουν»
Showbiz

Σάσα Σταμάτη: «Ξέρω γυναίκες από τη showbiz που βαράνε ενέσεις ινσουλίνης για να αδυνατίσουν»

Το Πρωινό: Η Σάσα Σταμάτη, παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σήμερα 29/12, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα άσχημα σχόλια που δέχτηκε εκείνη και η οικογένειά της όταν βγήκε και μίλησε δημόσια για την υγεία της.

«Δεν έχω καμία πρόταση για τηλεόραση και δεν με ενδιαφέρει και καθόλου. Ό, τι έχω κάνει, το έχω πληρώσει. Αυτόφωρο έχω πάει, αγωγή και μήνυση έχω φάει, έχει κοπεί εκπομπή μου. Έχω κάνει λάθη και θα ξανακάνω κι άλλα λάθη. Τι νόημα έχει η ζωή αν δεν κάνεις λάθη; Ένας λόγος που δεν θέλω να κάνω τηλεόραση και ίσως και να μη θέλουν είναι ότι δεν μπορώ να μπω σε καλούπια. Δεν μπορώ το political correct. Πλέον δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν μπορώ να ζήσω εγώ έτσι, δεν μπορώ να μου κουνάνε το δάχτυλο συνέχεια», είπε η Σάσα Σταμάτη και συνέχισε:

sasa.jpeg

«Επίσης η λέξη body shaming δεν μου αρέσει καθόλου. Βγαίνουν γυναίκες της showbiz και λένε ότι αγαπάμε τα κιλά μας και την ίδια στιγμή αυτές οι γυνάικες, βαράνε ενέσεις ινσουλίνης για να αδυνατίσουν. Και άνθρωποι που έχουν ζάχαρο δεν βρίσκουν το φάρμακο. Και γνωρίζω και ονόματα! Και γυναίκες εντυπωσιακές και αδύνατες που λένε ότι αγαπάνε τις πιο ζουμερές, κάνουν δίαιτες μέχρι τελικής πτώσεως. Αφού σου αρέσει το σώμα σου γιατί βγαίνεις μια άλλη στο Instagram; Γιατί στην τηλεόραση βάζεις 100 φίλτρα; Για ποιο body shaming μιλάμε;».

Τέλος, η Σάσα Σταμάτη ανέφερε: «Όταν έχεις πιάσει πάτο, λες ότι τώρα τελείωσαν όλα και δεν υπάρχει ελπίδα, αλλά μετά σηκώνεσαι, δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα. Όταν βγήκα εγώ και είπα κάτι για την υγεία μου, έλεγαν στον αδερφό μου ότι “η αδερφή σου είναι τρελή”. Όποιος θέλει να πει κάτι, να το πει σε εμένα. Ούτε στη μητέρα μου, ούτε στον αδελφό μου. Οι άνθρωποι δεν είναι στον χώρο και ούτε τους αρέσει κιόλας. Οπότε, όποιος θέλει ας έρθει εδώ...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved