Αλέκος Συσσοβίτης: Η δουλειά στην οικοδομή & ως μπάρμαν, το κόψιμο του Έρωτα Φυγά και οι σχέσεις
Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης: Η δουλειά στην οικοδομή & ως μπάρμαν, το κόψιμο του Έρωτα Φυγά και οι σχέσεις

Ο Αλέκος Συσσοβίτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στις 10 και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του και όχι μόνο. 

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Έρωτας Φυγάς» που κόπηκε ξαφνικά και πρόωρα από το πρόγραμμα τηλεθέασης παρά τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, μίλησε για τη ζωή του ως μπάρμαν που όπως παραδέχτηκε ήταν μία από τις πιο γόνιμες περιόδους της ζωής του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόωρη παύση της σειράς Έρωτας Φυγάς τονίζοντας πως το κοινό εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για μία τέτοια εξέλιξη.

«Και να φύγουμε από εμάς και να πάμε στο κοινό. Το κοινό μέσα από το Twitter εκφράστηκε και εξέφρασε μία δυσαρέσκεια. Είναι οξύμωρο να σταματάνε μία σειρά που ''ακούμπησε'' στο ευρύ κοινό» σχολίασε ο ηθοποιός ο οποίος τόνισε ότι δεν γνωρίζει το παρασκήνιο που διαδραματίστηκε. «Αν συνεχίσει την πορεία του η σειρά το γεγονός θα αποτελεί παρελθόν» επεσήμανε ο Αλέκος Συσσωβίτης για τη διακοπή του Έρωτα Φυγά.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην εποχή που πήγαινε σχολείο όπου όπως είπε, για να τα καταφέρει, έπρεπε να δουλεύει στις οικοδομές τα καλοκαίρια.

Αναφερόμενος στην εξωτερική του εμφάνιση, ο Αλέκος Συσσοβίτης είπε ότι μερικές φορές αντιλαμβάνεται με ποιον τρόπο τον κοιτούν οι άλλοι.

O Αλέκος Συσσοβίτης αναφερόμενος στο πώς αντιμετωπίζει τη ζωή και τις προκλήσεις, μίλησε για τον τρόπο που καταφέρνει να διώξει από την καθημερινότητά του τα «σκοτάδια» του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved