Πηνελόπη Πιτσούλη: Η έκπληξη του γιου της on air και η αποκάλυψη για την απιστία και τον σύζυγό της
Showbiz

Πηνελόπη Πιτσούλη: Η έκπληξη του γιου της on air και η αποκάλυψη για την απιστία και τον σύζυγό της

Η Πηνελόπη Πιτσούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Γεια σου σήμερα (30/12) και μίλησε για τη ζωή της στο πλευρό του συζύγου της, γνωστού θεατρικού συγγραφέα και ηθοποιού Γιώργου Χασάπογλου

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τη Μαρία Μπακοδήμου, η αγαπημένη ηθοποιός δέχτηκε και μία μεγάλη και πολύ ευχάριστη έκπληξη από τον γιο της Άγγελο Χασάπογλου ο οποίος είναι σεναριογράφος στη σειρά «Οι Πανθέοι».

Ο γνωστός σεναριογράφος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα του αποκαλώντας την τρυφερή ενώ δεν έκρυψε ότι είναι περήφανος γι' αυτήν.

Σε ό,τι αφορά τώρα το πώς θα αντιμετώπιζε την ενδεχόμενη απιστία του συζύγου της, Γιώργου, η Πηνελόπη Πιτσούλη επεσήμανε: «Η γυναίκα που λέει "εμένα ο άντρας μου ποτέ"… κι αν πέσω επάνω σε αυτήν που έχει πάει μαζί της; Ποια είναι η θέση μου εμένα; Οπότε λέω πού να ξέρω μάνα μου; Φεύγει το πρωί και πηγαίνει στη δουλειά του. Έτσι μου λέει κι εγώ τον πιστεύω. Δεν έχω λόγους να μην τον πιστεύω. Γυρνά στην ώρα του και ποτέ δεν πήγε για ψάρεμα, ορειβασία για να πω ότι βρήκε πράγματα να τα κάνει μόνος του. Από εκεί και πέρα ξέρω εγώ τι κάνει;» είπε η αγαπημένη ηθοποιός και συνέχισε:

«Έπειτα λέω αν δεν γίνει αντιληπτό από εμένα, που σημαίνει ότι είναι καλός πατέρας, καλός σύζυγος, μια χαρά πλάσμα, τι με νοιάζει τι κάνει όταν είναι μόνος του; Αν καταλάβαινα ότι απλά με απάτησε και πήγε με μία άλλη γυναίκα και το μυριζόμουν, θα του έλεγα "βρε κάτι έκανες". Θα έκανα πως δεν κατάλαβα και θα το άφηνα να περάσει. Αν, όμως, μού έλεγε "ξέρεις βρε Πηνελοπάκι ερωτεύτηκα", αυτόματα θα είχε κατέβει η βαλίτσα, θα είχαν μπει μέσα τα ρούχα του και θα έλεγα "άντε στον έρωτά σου". Αυτό δεν θα το συγχωρούσα ποτέ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved