Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; - Τα γενέθλια και οι εικόνες από την παιδική ηλικία
Showbiz

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; - Τα γενέθλια και οι εικόνες από την παιδική ηλικία

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα σήμερα για την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της.

Η ηθοποιός θέλησε να ξεφυλλίσει το άλμπουμ με τις παιδικές της φωτογραφίες και μάλιστα μας έκανε ένα μοναδικό δώρο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια μοιράστηκε μερικές εικόνες με τους διαδικτυακούς της φίλους και τόνισε πως είναι περήφανη για όσα έχει καταφέρει.

korinthiou-(5).jpg

Η Μαρία Κορινθίου γιορτάζει τα γενέθλιά της.

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα:

«Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο πολύ σκαλίζω μέσα μου, να διατηρώ και να μην ξεχνώ ότι υπάρχει αυτό εδώ το μικρό χαμογελαστό, ονειροπόλο, πλασματάκι, με τις μπουκλίτσες και την μεγάλη της αγάπη για τα ζώα και την πίστη της στους ανθρώπους.

Το Μαράκι που τόσο πολύ αγαπώ και είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτό, για ό,τι έχει καταφέρει στη ζωή της μέχρι τώρα με γνώμονα την αγάπη, την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητα χωρίς να διαπραγματεύεται την αλήθεια της και το χαμόγελο της.

Μαράκι μου…. σε κουβαλάω, σε αγκαλιάζω, σε φροντίζω και εξακολουθώ να πορεύομαι μαζί σου, υπέροχο μοναδικό μου, πολύτιμο κομμάτι μου, μικρό μου, γλυκό Μαράκι. Σε φυλάω και σε προστατεύω. Σου εύχομαι χρόνια πολλά πολλά και ευτυχισμένα. Να μην πάψεις ποτέ να ονειρεύεσαι, να ελπίζεις, να αγαπάς, να παθιάζεσαι, μοναδικά, αυθεντικά, αληθινά, όπως εσύ ξέρεις. Σε αγαπώ πολύ μικρούλα μου!», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved