Οι celebrities κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς μέσα από τα social media & εύχονται «χρόνια πολλά»
Showbiz

Οι celebrities κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς μέσα από τα social media & εύχονται «χρόνια πολλά»

Τελευταία μέρα του χρόνου η σημερινή και οι επώνυμοι από όλους τους χώρους, τηλεόραση, μουσική και θέατρο κάνουν... ταμείο για το 2023 που μας αποχαιρετά!

Μία χορταστική ανάρτηση με στιγμές της από το 2023 έκανε η Δανάη Μπάρκα η οποία με υπόκριση το Big Big World, ένα πολύ ρομαντικό και ταξιδιάρικο τραγούδι, ανέβασε ένα βίντεο με τους «σταθμούς» της δικής της χρονιάς. Και έγραψε από κάτω ένα μεγάλο κείμενο κάνοντας τη δική της προσωπική ανασκόπηση:

«Κάποιες απ’ τις στιγμές του 2023.. μερικές δεν ήταν ποτέ δημοσιευμένες, άλλες ήταν.
Βλέποντας αυτά τα στιγμιότυπα μόνο χαμόγελο έχω γιατί συνειδητοποιώ ότι είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους που παρασύρουμε ο ένας τον άλλον στην ανεμελιά, στις τρέλες και στους χορούς. Αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα στην ζωή.
Είμαι ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα που μου θυμίζουν πάντα ότι το να περνάς καλά και να γελάς με την ψυχή σου είναι το γιατρικό για όλα.
Σε αυτές τις στιγμές που βλέπετε δεν είμαι πάντα χαρούμενη.. σε μια από αυτές με θυμάμαι όλη μέρα να κλαίω από άγχη για την δουλειά, σε μια άλλη που δείχνω ξέγνοιαστη με θυμάμαι όλη μέρα με νεύρα από λάθος χειρισμό καταστάσεων, σε μια άλλη επίσης είμαι πεσμένη για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένα δικό μου πρόσωπο.. ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν με αφορούσαν τα παραπάνω, αντιθέτως.
Όλα αυτά είναι απλώς θέμα διαχείρισης.
Τα μόνα που μετράνε σε αυτή την ζωή είναι η υγεία μας, οι άνθρωποί μας και να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βραδιά χωρίς να έχουμε προσπαθήσει να βλάψουμε κανέναν. Όλα τα άλλα, περνάνε.
2023, ήσουν όμορφο, απρόβλεπτο, με δυσκολίες και ωραίες στιγμές.
2024 εύχομαι να μείνουν οι ωραίοι άνθρωποι που ήρθαν φέτος, να μείνουν οι χοροί, τα πάρτυ, τα γέλια, οι ωραίες βραδιές, η ωραία δουλειά, η δημιουργικότητα και να μην μου πάρεις κανέναν άνθρωπο από κοντά μου.
Λιγότερος πόνος για όλους, περισσότερη αγάπη για τον εαυτό μας και για τους γύρω μας. Για όλους. 🧿♥️
——-
Σας ευχαριστώ κι εσάς εδώ, σ’ αυτή την ωραία μικρή μας κοινότητα, για τα υπέροχα μηνύματα σας, για τις νοητές αγκαλιές, για τη στήριξη, για όλα. Να μοιράζουμε φως και ευαισθησία. Να είστε ενωμένοι με όσους αγαπάτε και όσους σας προσφέρουν θετικά συναισθήματα».

https://www.instagram.com/reel/C1g9WRpMvRU/

«Στο τέλος αυτό που μένει είναι οι αναμνήσεις» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάκης Τανιμανίδης κάνοντας τον δικό του απολογισμό για το 2023 μέσα από ένα υπέροχο βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/C1g8bYPMmbS/

Από τις πρώτες που έκαναν ανασκόπηση της χρονιάς όπως η ίδια την έζησε και έκανε ανάρτηση ήταν η Γωγώ Φαρμάκη η οποία με ένα υπέροχο βίντεο στο Instagram αποχαιρετά το 2023.

Μάλιστα στη λεζάντα του σύντομου βίντεό της έγραψε: «Τα μαθήματα αυτής της χρονιάς με καθόρισαν με τρόπους που δεν θα μπορούσα καν να φανταστώ. Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό το ταξίδι και ανυπόμονη για το 2024. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C1gc1lquB6h/

O Λάμπρος Κωνσταντάρας ταλαιπωρήθηκε για να κάνει την ανασκόπηση του 2023 μέσα σε ένα λεπτό αλλά όπως παραδέχτηκε, άξιζε τον κόπο. Στη λεζάντα του βίντεό του έγραψε: «Το 2023 σε 1 λεπτό! Έβγαλα τα μάτια μου για να βρω φωτογραφίες και βίντεο, αλλά άξιζε! Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν αυτήν τη χρονιά ενδιαφέρουσα και καλύτερη». Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C1fn2cCMSyC/

Η Λίνα Πρίντζου, σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου με ανάρτησή της έδωσε τις ευχές της για τη νέα χρονιά γράφοντας χαρακτηριστικά:

linaprintzou_1704012486_3269816191130187154_5468863583-(1).webp

Η Λίνα Πρίντζου

«Μια ευχή και μόνο!!
Να βγούμε κερδισμένοι στο μέτρημα και στο ζύγι.
Να μετρηθούμε και στο τέλος της διαδρομής, να μην λείπει κανείς!!
Όπως ξεκινήσαμε, έτσι κι να καταλήξουμε!
Άπαντες παρόντες.. στην Ζωη!
Όσο για το ζύγι ... όσο θα αφαιρείς, τόσο θα ανεβαίνει το κέρδος!
Ας λευτερώσουμε λοιπόν ότι ο καθείς μέσα του κουβαλάει και ας ελαφρύνουμε, ως άνθρωποι, γιατί όσο πιο ελαφρύς είσαι, τόσο πιο ψηλά θα φτάσεις!!!

Ξεμαντάλωσε την πόρτα και άσε την επιθυμία να τρέξει αλλόφρονα σε βουνά και σε θάλασσες!
Και όσες λέξεις ακροβατούν στα χείλη και συγχώρεση δεν δίνουν, σπρωξτες ... έχει δίχτυ απο κάτω.
Και την αγάπη που χεις κλείσει στα σεντούκια, απο φόβο μήπως και χαθεί, αμόλα την ... ξέρει τον δρόμο και πάντα γυρίζει πίσω.
Και αυτόν τον Έρωτα που κρύβεις στα σκέλια .. ας τον να ξεχυθεί να πλημμυρίσει ο κάμπος ηδονή!!!

Καλή Χρονιά φίλοι μου!
Κάλο μέτρημα κ καλό ζύγι🧿🧿🧿❤️❤️❤️🎯🎯

H Ηρώ η οποία μέχρι πρότινος ήταν διευθύντρια της τηλεοπτικής Ακαδημίας του Fame Story ανέβασε βίντεο από το σπίτι της τραγουδώντας ένα πολύ χαριτωμένο τραγούδι που όπως είπε και η ίδια απευθύνεται σε παιδιά αλλά και σε όσους νιώθουν παιδιά.

https://www.instagram.com/reel/C1g1BByIsZq/

Απολογισμό με... θετικό πρόσημο όπως τονίζει στην ανάρτησή της, κάνει και η Νανά Παλαιτσάκη η οποία ανέβασε μία φωτογραφία της:

https://www.instagram.com/p/C1fYH3jMJX_/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved