Θεοδώρα Βουτσά: Το συγκινητικό ποστ για τον πατέρα της & η αποκάλυψη για τα τελευταία γενέθλιά του
Showbiz

Θεοδώρα Βουτσά: Το συγκινητικό ποστ για τον πατέρα της & η αποκάλυψη για τα τελευταία γενέθλιά του

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε σήμερα (31/12) η Θεοδώρα Βουτσά για τον αξέχαστο Κώστα Βουτσά ο οποίος αν ζούσε, σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά του.  

Αν ήταν ακόμα εν ζωή, ο αξέχαστος κωμικός ηθοποιός θα γινόταν 92 χρονών. Όμως, στις 26 Δεκεμβρίου του 2020 έφυγε για το αιώνιο ταξίδι, σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένειά του και φυσικά σε όλους όσοι τον αγάπησαν μέσα από τους σπουδαίους ρόλους του.

voutsa-(2).webp

Σήμερα λοιπόν, η Θεοδώρα Βουτσά, πλημμυρισμένη από μνήμες και πολλή αγάπη για τον πατέρα της, ο οποίος και της λείπει πάρα πολύ, θέλησε να του κάνει μία πολύ όμορφη αφιέρωση μέσα από ένα ποστ, από τη μακρινή Σιγκαπούρη όπου ζει με την οικογένειά της, τον σύζυγό της και την κόρη τους, Ηλέκτρα.

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφίες με τον πατέρα της, τον σύζυγό της και την κόρη του και έγραψε στη λεζάντα μία ιστορία που είχε να κάνει με τα τελευταία γενέθλια που γιόρτασε εν ζωή ο Κώστας Βουτσάς:

«Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του μπαμπά. Θα έπαιρνα μια τούρτα και θα πήγαινα από το σπίτι του για να σβήσει τα κεράκια του και να κάνει την ευχή του. Την τελευταία φορά ήταν και η οικογένεια μου μαζί μου. Ο Νίκος, η Ηλέκτρα και εγώ γύρω του να του τραγουδάμε τα Χρόνια Πολλά. Όταν του είπα να κάνει μια ευχή πριν σβήσει τα κεράκια, 88, μας είπε «εσείς θέλω να είστε καλά, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι».
Ήταν τα τελευταία γενέθλια που κάναμε μαζί. Κανείς δεν ήξερε ότι στο 26.02.2020 θα αποφάσιζε να φύγει.
Να είμαστε όλοι καλά να τον θυμόμαστε. Και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ευχή του πραγματικότητα, να είμαστε καλά, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
Καλή χρονιά σε όλους!! Ευτυχισμένο το 2024!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved