Στέλιος Ρόκκος: Η συγκινητική πρωτοβουλία του αδελφού του για τη Λήμνο που λίγοι γνώριζαν
Showbiz

Στέλιος Ρόκκος: Η συγκινητική πρωτοβουλία του αδελφού του για τη Λήμνο που λίγοι γνώριζαν

Ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου, ο Νίκος Ρόκκος ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στη Λήμνο καθώς είχε πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα της προσφοράς ειδικά για τους συμπατριώτες του στη Λήμνο. 

Σύμφωνα με limnoslive μάλιστα, ο Νίκος Ρόκκος ήταν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε αποκλεισμένες κοινωνικές ομάδες ή ανθρώπους που αντιμετώπιζαν προβλήματα. Κάτι που απέδειξε μόλις πριν από λίγο καιρό όταν δημιούργησε έναν χώρο για τους ανθρώπους της 3ης ηλικίας που νιώθουν μοναξιά ή εγκατάλειψη. Έτσι, κατάφερε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες να δημιουργήσει μαζί με φίλους του έναν χώρο συγκέντρωσης για τους ηλικιωμένους όπου θα μπορούσαν να μοιράζονται τις ώρες τους και να περνούν καλά.

«Συχνά δεν αντιλαμβανόμαστε τον πόνο της μοναξιάς, ιδίως στην τρίτη ηλικία, όταν όλα γύρω μας είναι κλειστά. Ωστόσο, εμείς οι νεότεροι οφείλουμε να αναζητούμε λύσεις και να μην εγκαταλείπουμε κανέναν. Δεν κάναμε κάτι δύσκολο, απλώς έγινε αυτό που έπρεπε» είχε δηλώσει ο ίδιος ο Νίκος Ρόκκος στο limnoslive.

Ο Νίκος Ρόκκος ήταν πατέρας τριών παιδιών που υπεραγαπούσε και δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης σε Λήμνο και Μυτιλήνη. Λάτρευε τον τόπο του και τους συμπατριώτες του ενώ ήταν λάτρης του ψαρέματος.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved