Νίκος Ρόκκος: Η τελευταία ανάρτηση του αδελφού του τραγουδιστή και η μοιραία βάρκα
facebook.com/n.rokkos
Showbiz

Νίκος Ρόκκος: Η τελευταία ανάρτηση του αδελφού του τραγουδιστή και η μοιραία βάρκα

Ένα ολόκληρο νησί, η Λήμνος, έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος μετά τον χαμό του Νίκου Ρόκκου, αδελφού του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου ο οποίος βρέθηκε νεκρός, μετά από πνιγμό, σε παραλία στην κοινότητα της Παναγίας. 

Σύμφωνα με το limnosreport χθες, ο Νίκος Ρόκκος έφυγε για ψάρεμα μιας και ήταν επαγγελματίας ψαράς όμως για πολλές ώρες δεν έδωσε σημεία ζωής με αποτέλεσμα οι οικείοι του να ανησυχήσουν και να αποταθούν στις αρχές. Σχεδόν αμέσως το Λιμενικό ξεκίνησε την έρευνα χωρίς όμως αρχικά να βρει κάποια σημεία ζωής του.

Τελικά, αργά το απόγευμα βρέθηκε η βάρκα του ενώ λίγο μετά τις 10 το βράδυ εντοπίστηκε και η σορός του.

Ο Νίκος Ρόκκος ο οποίος δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στο νησί του αλλά και στη Μυτιλήνη στον χώρο της εστίασης, είχε κάνει μία τελευταία ανάρτηση στο Facebook στις 18 Δεκεμβρίου ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη βάρκα του και γράφοντας στη λεζάντα: «Έτοιμος», αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την αγάπη του για τη θάλασσα και το ψάρεμα.

Χθες, η είδηση έγινε γνωστή από την επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος, ενημερώνοντας το κοινό για την ακύρωση της χθεσινοβραδινής εμφάνισης του τραγουδιστή επί σκηνής λόγω του τραγικού αυτού γεγονότος.

Δείτε φωτογραφίες που είχε ανεβάσει πριν από περίπου δέκα μέρες ο Νίκος Ρόκκος στην τελευταία του ανάρτηση στα social media:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved