Στέλιος Ρόκκος: Διενέργεια προανάκρισης για τον πνιγμό του αδελφού του - Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Showbiz

Στέλιος Ρόκκος: Διενέργεια προανάκρισης για τον πνιγμό του αδελφού του - Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ο Νίκος Ρόκκος, αδελφός του γνωστού τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου έφυγε από τη ζωή χθες (30/12) μετά τον πνιγμό του στα ανοιχτά της Λήμνου. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού που από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του Νίκου Ρόκκου ασχολήθηκε επισταμένα με την υπόθεση:

«Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας, ότι 50χρονος ημεδαπός, είχε μεταβεί για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στην περιοχή όρμου Κέρου ν. Λήμνου και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και από επτά ιδιωτικά σκάφη. Ο 50χρονος, εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία “ΑΜΝΙΟΥ” (Αϊ Γιώργη Παναγίας Λήμνου).

Η σορός ανασύρθηκε με τη συνδρομή του ΕΡ/ΚΟΥ σκάφους “ΕΙΡΗΝΗ” Τ.Μ. 40 και διακομίσθηκε στο Γ.Ν.Κ.Υ. Λήμνου.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό του Μούνδρου.

Ο Νίκος Ρόκκος που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε σήμερα το πρωί για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο. O Στέλιος Ρόκκος τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών».

Ο επιχειρηματίας ήταν δεινός ψαράς και ασχολούταν με τον χώρο της εστίασης σε Λήμνο και Μυτιλήνη. Είχε τρία παιδία που υπεραγαπούσε και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Λήμνου όπου και ζούσε μόνιμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved