Στέλιος Ρόκκος: Η ανιψιά του αποχαιρετά με πόνο ψυχής τον πατέρα της, Νίκο και συγκινεί
Showbiz

Στέλιος Ρόκκος: Η ανιψιά του αποχαιρετά με πόνο ψυχής τον πατέρα της, Νίκο και συγκινεί

Βαρύ το πένθος για την οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου μετά τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του, Νίκου, ο οποίος βρέθηκε χθες νεκρός σε παραλία της Λήμνου.

Το χρονικό της εξαφάνισής του ξεκίνησε από χθες το απόγευμα όταν οι οικείοι του ειδοποίησαν το Λιμενικό καθώς είχε αργήσει πολύ να επιστρέψει.

1497820_10203504000663574_2322353382974303286_o.jpg

Αμέσως οι αρχές κινητοποιήθηκαν για να τον βρουν όμως οι πρώτες ενδείξεις, όταν βρήκαν τη βάρκα του στα ανοιχτά της κοινότητας του Αγίου Γεωργίου ήταν αποθαρρυντικές. Μέχρι που τελικά βρέθηκε η σορός του σε παραλία της περιοχής, μαζί με προσωπικά του αντικείμενα.

Ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό καθώς ο Νίκος Ρόκκος, είχε βγει για υποβρύχιο ψάρεμα, κάτι που συνήθιζε πολύ συχνά μιας και λάτρευε τη συγκεκριμένη ασχολία.

Ήδη διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία. Οι δικοί του άνθρωποι έχουν βυθιστεί στην απόλυτη θλίψη και ειδικά τα τρία του παιδιά που τον υπεραγαπούσαν. Η κόρη του, Φιφή, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από παλιές ευτυχισμένες τους στιγμές, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον αποχαιρετήσει. Δείτε παρακάτω:

kori-nikou-rokkou.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved