Άγγελος Λάτσιος: Έτσι αποχαιρέτησε το 2023 – Οι βουτιές με τη Μαρίνα & το σχόλιο του Γιάννη Λάτσιου
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Έτσι αποχαιρέτησε το 2023 – Οι βουτιές με τη Μαρίνα & το σχόλιο του Γιάννη Λάτσιου

Ο Άγγελος Λάτσιος λίγη ώρα πριν την αλλαγή του χρόνου δημοσίευσε απίθανες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από τα Άχλα της Άνδρου με τη μικρή του αδερφή, Μαρίνα Παντζοπούλου!

Ο Άγγελος και η Μαρίνα, όπως φαίνεται στις 29 Δεκεμβρίου τόλμησαν και βούτηξαν στα καταγάλανα νερά της Άνδρου, αφού οι θερμοκρασίες για την εποχή ήταν υψηλές…

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου αποχαιρέτησε το 2023 με φωτογραφίες του από τα Άχλα της Άνδρου, εκεί όπου βρέθηκε τις τελευταίες μέρες του έτους και έκανε τις βουτιές του με την αδερφή του, Μαρίνα Παντζοπούλου.

Άγγελος και Μαρίνα έχουν «χτίσει» μια υπέροχη και τρυφερή σχέση. Ο Άγγελος ως μεγάλος αδερφός είναι πάντα υποστηρικτικός και προστατευτικός απέναντί της, όπως άλλωστε κάνουν τα μεγαλύτερα αδέρφια.

83941811-AGGELOS-LATSIOS-ELENH-MENEGAKH3.webp

Στη λεζάντα λοιπόν των φωτογραφιών που ανήρτησε, έγραψε: «29/12 My kind of therapy» και φαίνεται πως ο τόπος που λατρεύει η μαμά του, είναι και το δικό του καταφύγιο, εκεί όπου ηρεμεί και ξεκουράζεται.

Από τους πρώτους ανθρώπους που σχολίασαν την τελευταία του ανάρτηση για το 2023 ήταν ο πατέρας του Γιάννης Λάτσιος βάζοντας τρεις κόκκινες καρδούλες.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved