Ρωμανίδης-Μιλάει για τον Οδυσσέα Σταμούλη μετά τον πνιγμό του γιου του: «Η πιο δύσκολη στιγμή...»
2536665
Showbiz

Ρωμανίδης-Μιλάει για τον Οδυσσέα Σταμούλη μετά τον πνιγμό του γιου του: «Η πιο δύσκολη στιγμή...»

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης είναι από τους ηθοποιούς που συνεργάζονταν με τον Οδυσσέα Σταμούλη τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν έγινε γνωστή η τραγική είδηση ότι ο 11χρονος γιος του είχε πνιγεί στα ανοιχτά της Ικαρίας. 

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης ανήκε εκείνες τις μέρες στοκαστ της παράστασης «Ένας βλάκας και μισός» και βέβαια ήταν κοντά στον Οδυσσέα Σταμούλη όταν πληροφορήθηκε τον τραγικό χαμό του 11χρονου γιου του, είδηση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

romanidis.jpg

Πώς το διαχειρίστηκε αλήθεια ο ίδιος ζώντας από πρώτο χέρι μία τέτοια τραγωδία; Ο ίδιος απαντά σε συνέντευξή του:

«Η πιο δύσκολη στιγμή στην επαγγελματική μου πορεία. Να έχεις να «αντιμετωπίσεις» έναν άνθρωπο- συνάδελφο, ο οποίος ζει τη μεγαλύτερη τραγωδία που μπορεί να ζήσει άνθρωπος» είπε αρχικά ο Θοδωρής Ρωμανίδης και συνέχισε:

«Εννοείται ότι τον αγκαλιάσαμε και είμαστε μαζί του, όσο μπορούμε βέβαια. Γιατί, όταν πέσει το βράδυ, εκείνος μένει μόνος του, στο σκοτάδι. Και εκεί τι να του κάνεις, πώς να του συμπαρασταθείς; Αν και φαίνεται ουτοπικό, του εύχομαι, όσο γρηγορότερα γίνεται να μάθει να ζει με την πληγή του. Να κλείσει είναι αμφίβολο – δεν κλείνει αυτή η πληγή…»

Πηγή: Espresso

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved