Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτή είναι η πρώτη τρυφερή φώτο της κόρης τους για το 2024
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτή είναι η πρώτη τρυφερή φώτο της κόρης τους για το 2024

 Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου πέρασαν τις πρώτες γιορτές με τη νεογέννητη κόρη τους. Το ζευγάρι έκανε Πρωτοχρονιά αγκαλιά με την κόρη του και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της μικρής για το 2024.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου υποδέχτηκαν το νέο έτος αγκαλιά με την κόρη τους που ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό στις 21 Νοεμβρίου

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου υποδέχθηκαν το 2024 δημοσιεύοντας στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη τους στην οποία απεικονίζονται τα πατουσάκια της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

danai-papageorgiou.webp

“Σ ευχαριστούμε 2023. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Κάθε φορά που θα ρωτάνε την κόρη μας πότε γεννήθηκε, σε κάθε εισιτήριο που θα κλείνει όταν μεγαλώσει, στην πρώτη της ταυτότητα, κάθε φορά που θα έχει γενέθλια. Το 2023 φυσικά δεν ήταν ένα ήσυχο έτος για τον κόσμο. Έφερε όμως και χαρές. Σε εμάς την μεγαλύτερη. Καλή χρονιά!! (Τα πατούσια της μικρής να είναι το καλύτερο ποδαρικό)”, έγραψαν ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη στο Instagram τους!

Δείτε τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved