Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη»
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη»

 Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στο MEGA Καλημέρα και έκανε την αυτοκριτική της, αναφέρθηκε στην «απώλεια» του πάτερα της και στον γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η ηθοποιός έκανε την αυτοκριτική της: «Είμαι συγκεντρωτική, θεωρώ ότι τα κάνω όλα καλύτερα από τους άλλους. Κουραστικοί είναι αυτοί που τους αρέσει να αφήνουν εκκρεμότητες, όχι εγώ που δεν αφήνω καμία. Είμαι καλή συγκάτοικος, άλλα λίγο ακατάστατη».

katerina_geronikolou_1702836064_3259947642644819085_1804926879.jpg

Στην συνέχεια περιέγραψε τα παιδικά της χρόνια.

«Μικρή ήμουν πάρα πολύ ήσυχη, δεν έκανα ζαβολιές. Από μικρή ήθελα να είμαι καλή για έμενα όχι για κάποιον άλλο. Δεν είχα τρελή επιτυχία στα αγόρια, όταν με ήθελε κάποιο αγοράκι, θα με έβριζε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την απώλεια του πατέρα της, η Κατερίνα Γερονικολού είπε: «Στις γιορτές νιώθω πιο έντονα την απουσία του πατέρα μου, το νόημα είναι να θυμόμαστε. Πιο πολλά χρόνια της ζωής μου ζω χωρίς τον πάτερα μου, πάρα μαζί του. Προσπαθώ να μην ξεχάσω την φωνή του μπαμπά μου. Μακάρι ο μπαμπάς μου να ήταν περήφανος για έμενα, θέλω να πιστεύω ότι με βλέπει».

geronikolou-(1).jpg

«Πιστεύω πως αν ακολουθούσα το επάγγελμα της δικηγόρου θα ήμουν καλή. Η παρουσίαση μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε εφόσον τηρεί κάποιες προϋποθέσεις. Τα προσόντα ενός παρουσιαστή έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα και την επικοινωνία. Με ρωτάνε συνέχεια αν θα πάω στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, αυτή η ερώτηση γίνεται από έλλειψη φαντασίας και έμμονης», συμπλήρωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Για έναν ενδεχόμενο γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη υπογράμμισε πως, «αν παντρευόμασταν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη θα μπορούσε να γίνει κουμπάρα μας η Μιμή Ντενίση. Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη».

tsimitselis-geronikolou-(1).webp

Η Κατερίνα Γερονικολού θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με την παράσταση «από Σμύρνη Σαλονίκη» από 12 Ιανουαρίου.

Για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ανέφερε: «Πιστεύω στο μάτι, οπότε πάω διακοπές με τον Γιάννη κάτι συμβαίνει και χάνουμε τα πράγματά μας. Ο Γιάννης είναι ξεροκέφαλος, στην αρχή δεν κάνει αυτό που του λέω. Ο Γιάννης ήθελε η ταινία να είναι άψογη και παραμυθένια, του έλεγα να μην βιάζεται».

«Η ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι” έχει ψυχή και καρδιά, γι’ αυτό αγγίζει το κοινό. Θα ήθελα να ζει ο πάππους μου και η γιαγιά μου, για να δούμε μαζί την ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι”, είναι κάτι που μου λείπει», σημείωσε κλείνοντας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved