Καρράς: Σε κλειστό κύκλο τα 9μερα του τραγουδιστή – Η συγκινητική πρωτοβουλία της συζύγου του
Showbiz

Καρράς: Σε κλειστό κύκλο τα 9μερα του τραγουδιστή – Η συγκινητική πρωτοβουλία της συζύγου του

Σε κλειστό κύκλο μόνο για συγγενείς και λιγοστούς φίλους πραγματοποιήθηκε το 9ήμερο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά.

Σύμφωνα με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και την εκπομπή Super Κατερίνα, το περασμένο Σάββατο έγιναν σε κλειστό κύκλο τα 9μερα του τραγουδιστή με την κίνηση της συζύγου του αλλά και της κόρης του να συγκινεί.

karras-(5).jpg

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του χωριού, Χρήστος Διαμαντίδης επιθυμία της οικογένειας ήταν να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο σε στενό κύκλο με την σύζυγό του να αναχωρεί χθες για τη Θεσσαλονίκη σε άσχημη κατάσταση.

karra.jpg

«Σκεφτόμαστε να δώσουμε το όνομα του Βασίλη Καρρά στον δρόμο μπροστά από το πατρικό του», αποκάλυψε. Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή η σύζυγος και η κόρη του συγκίνησαν με την πρωτοβουλία τους αφού έδωσαν χρήματα σε εστιατόριο της Αθήνας για να ετοιμάσει φαγητό σε 100 οικογένειες που το είχαν ανάγκη.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή

Θυμίζουμε ότι σε δηλώσεις του στις κάμερες ο κ. Αραμπατζής ανέφερε ότι η τελευταία επιθυμία του εκλιπόντος για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο.

«Σήμερα αποχαιρετούμε έναν τεράστιο καλλιτέχνη, τον Βασίλη μας. Και στον επικήδειο ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Ζήτησε η οικογένεια να εκφωνήσω τον επικήδειο. Με μεγάλη συγκίνηση το έκανα, γιατί ο Βασίλης πέρα από μεγάλος καλλιτέχνης, ήταν και μεγάλος άνθρωπος. Και όλος αυτός ο κόσμος που είναι εδώ αποδεικνύει πόσο αγαπούσε αυτόν τον άνθρωπο. Η συναυλία που επιθυμούσε να πραγματοποιηθεί με τους 3.000 μουσικούς επί σκηνής, θα γίνει προς τιμήν του, στην Αθήνα και θα καταγραφεί για το βιβλίο Γκίνες. Καλό ταξίδι Βασίλη μας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved