Βανδή – Μπισμπίκης: Ταξίδι στο εξωτερικό μετά την Πρωτοχρονιά – Αυτός είναι ο προορισμός
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Βανδή – Μπισμπίκης: Ταξίδι στο εξωτερικό μετά την Πρωτοχρονιά – Αυτός είναι ο προορισμός

Στο αεροδρόμιο για το πρώτο ταξίδι του νέου έτους η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Μπορεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεις οι δυο τους να πέρασαν στην πόλη Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ωστόσο με την πρώτη ευκαιρία οργάνωσαν ταξιδάκι στο Λονδίνο.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τους «τσάκωσε» στο αεροδρόμιο λίγο πριν την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο αλλά κανείς από τους δυο δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις.

Δες το απόσπασμα

«Θα περάσω τις γιορτές οικογενειακά με τη σύντροφό μου και με το παιδί μου και τα παιδιά της. Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα ταξιδέψουμε σε κάποιο προορισμό, θα περάσουμε τις γιορτές στην Αθήνα», είχε πει ο ηθοποιός στην εφημερίδα Real Life.

vandi-3.jpg

Εδώ και δύο χρόνια η σχέση του με τη γνωστή τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τις ζωές και των δύο.

Η τραγουδίστρια υποδέχτηκε το 2024 με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία αυτές τις γιορτινές μέρες άφησε το Λονδίνο όπου σπουδάζει και βρίσκεται στην Ελλάδα για να κάνει διακοπές με την οικογένειά της και τον σύντροφό της. Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την 19χρονη κόρη της, Μελίνα και ευχήθηκε για το νέο έτος: «Καλή χρονια παιδιά!!! Υγεία αγάπη και αρμονία!!!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved