Ελένη Φουρέιρα: Τα συγκινητικά λόγια για τον γιο της - «Το 2023 ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου»
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Τα συγκινητικά λόγια για τον γιο της - «Το 2023 ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου»

Ελένη Φουρέιρα - To 2023 ήταν η χρονιά που δεν θα ξεχάσει καθώς ο ερχομός του πρώτου της παιδιού άλλαξε τη ζωή της.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε την πιο ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να ευχηθεί τα καλύτερα για το 2024.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αποκάλυψε σε βίντεο γιατί το 2023 ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής της.

FOUREIRA

Ελένη Φουρέιρα

«Χρόνια πολλά!! Καλή χρονιά, με υγεία εύχομαι σε όλους! Το 2024 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σας.

Κάνω αυτό το story γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν έχω χρόνο, όχι να κάνω post και βίντεο με το 2023, αν ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου, που για μένα ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου γιατί ήρθε ο γιος μου.

Πραγματικά δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ. Σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία!».

Δείτε το βίντεο:

Η Ελένη Φουρέιρα για τη μητρότητα: «Ποτέ δεν έδειχνα στα social media την προσωπική μου ζωή, δεν είναι ότι το έκανα τώρα που έγινα μαμά. Εγώ έχω να κοιμηθώ 9 μήνες και είναι αλήθεια, αλλά δεν θέλω να το πάω εκεί ακόμα. Προσπαθώντας εγώ 2 χρόνια να κάνω παιδί, συνέχεια άκουγα “πότε θα κάνεις παιδί;”. Εγώ το ήθελα ούτως ή άλλως. Δεν ήθελα να το πω. Ένιωθα περίεργα που καμιά φορά έπρεπε να λέω ότι προσπαθώ, γιατί μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία και φορτώνεσαι ένα άγχος.

Μετά αυτή ή αυτός φεύγοντας να λέει “την καημένη” και δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό. Εγώ πάντα ήθελα να κάνω παιδιά και για αυτό και το έκανα, ήταν συνειδητή απόφαση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα σε αυτό είναι η ηλικία και ο χρόνος που περνάει. Μας έχουν βάλει σε μια διαδικασία που όταν περνάμε τα 30, σκεφτόμαστε πως περνάνε τα χρόνια και θέλω να κάνω παιδί», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved