Πρώτο trend στο twitter o Οικονομόπουλος- «Πόσο σπουδαίο είναι να λες την αλήθεια σου»
Showbiz

Πρώτο trend στο twitter o Οικονομόπουλος- «Πόσο σπουδαίο είναι να λες την αλήθεια σου»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος καταδίκασε την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και οι χρήστες του twitter, όχι μόνο υποστήριξαν τον τραγουδιστή αλλά τον αποθέωσαν που είπε την αλήθεια και υποστήριξε τα πιστεύω του.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα και είπε τα αυτονόητα, καταδικάζοντας την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, όταν ρωτήθηκε σε σχετική ερώτηση από τον παρουσιαστή της εκπομπής.

1680119701107-543642616-oikonomopoulos-(3).jpg

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είπε: «Eγώ δεν συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω πως ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος και συμπλήρωσε: «Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στο λαιμό του».

1680077185524-826133982-oikonomopoulos-(2).jpg

Οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου έγιναν πρώτο θέμα συζήτησης στο twitter. Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αποθέωσαν τον λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος με ηρεμία και απόλυτη ειλικρίνεια εξέφρασε δημόσια την αλήθεια του, είπε όσα πρεσβεύει με θάρρος και πίστη.

Nikos-Oikonomopoulos-photo.jpg

Άλλωστε, είναι πλέον σπάνιο στην εποχή που ζούμε να πηγαίνει κάποιος αντίθετα στο ρεύμα και στις νέα «ήθη» της εποχής και αυτό ήταν κάτι επικροτήθηκε από τους χρήστες του Twitter.

Δείτε μερικά από τα tweets που αποθέωσαν τον τραγουδιστή

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved