Νίκος Ρόκκος: Σήμερα η κηδεία του - Νεκρική σιγή στο χωριό! Τι αποκάλυψε η Τσιμτσιλή
Showbiz

Νίκος Ρόκκος: Σήμερα η κηδεία του - Νεκρική σιγή στο χωριό! Τι αποκάλυψε η Τσιμτσιλή

Σήμερα αποχαιρετούν συγγενείς και φίλοι τον Νίκο Ρόκκο.

Ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά στη Λήμνο.

Ο Νίκος Ρόκκος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, καθώς πρόσφατα είχε εκλεγεί και πρόεδρος του χωριού του, της Καλλιόπης και είχε ορκιστεί στις 17 Δεκεμβρίου.

nikosrokkos.jpg

Το χωριό έχει βυθιστεί στο πένθος με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σκαπέτη να αποκαλύπτει στην Happy Day, πως στο χωριό του, την Καλλιόπη κυριαρχεί νεκρική σιγή.

«Φαντάζομαι αυτή την τραγική μάνα σε τι κατάσταση είναι… Μου είπαν δεν ήξεραν ποιος θα της το πει», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δες το απόσπασμα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Στέλιος Ρόκκος μετά την απώλεια του αδερφού του, Νίκου. Η κουμπάρα του, Χαριστή Δημητρίου μίλησε στο T-live το απόγευμα της Τρίτης (2-01) κάνοντας αποκαλύψεις τόσο για τις εξετάσεις που είχε κάνει ο Νίκος Ρόκκος πριν από ενάμιση μήνα όσο και για το πώς είναι ο τραγουδιστής. «Εχθές πήγα στο σπίτι της μαμάς του.

STELIOS-ROKKOS-ADELFOS.jpg

Ο Στέλιος δεν είναι έτοιμος να τα διαχειριστεί ακόμα, ούτε θέλει κάποιον στο σπίτι και μέχρι χθες δεν είχε πάει ούτε στη μαμά του. Είναι η αδελφή του εκεί, εννοείται, δεν είναι μόνη της, έχουν έρθει και όλα τα παιδιά και είναι όλα μαζί εκεί», αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα. Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved