Αποκαλυπτική η Μίνα Χειμώνα: «Δεν μπορώ να με βάλω στην ίδια ζυγαριά με άτομα από ριάλιτι»
Showbiz

Αποκαλυπτική η Μίνα Χειμώνα: «Δεν μπορώ να με βάλω στην ίδια ζυγαριά με άτομα από ριάλιτι»

Η Μίνα Χειμώνα σε μία σπάνια συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» μιλάει για το παιδί που δεν απέκτησε, την αναγνωρισιμότητα από το «Καλημέρα Ζωή» και τους παίκτες ριάλιτι.

Η ηθοποιός μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση και για τα άτομα που παίρνουν τηλεοπτικούς ρόλους ενώ δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική.

«Απέχω σχεδόν 20 χρόνια από την τηλεόραση. Είχα κουραστεί. Άφησα πίσω πολλές προτάσεις γιατί ήθελα να “αποτοξινωθώ” από την τηλεόραση. Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με ηθοποιούς, που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Δεν μπορώ να με βάλω στην ίδια ζυγαριά με άτομα που βγαίνουν από ριάλιτι και ονομάζονται ηθοποιοί», είπε αρχικά η Μίνα Χειμώνα.

xeimona-(3).jpg

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως, «ο ρόλος της Μίνας στους “Δύο ξένους” γράφτηκε για έμενα και πρότεινα την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου».

Για την συμμετοχή της στις εμβληματικές σειρές του Νίκου Φώσκολου, η Μίνα Χειμώνα ανέφερε: « Έβγαλα περισσότερα χρήματα από την “Λάμψη”. Το σίριαλ “Καλημέρα Ζωή” ήταν το πιο φτωχό “παιδί” του Φώσκολου. Όταν παίζονταν οι σειρές του Φώσκολου και κατέβηκα από αεροπλάνο στην Κύπρο, χρειάστηκα security να με φυγαδεύσουν. Στην Κύπρο είχαν απαιτήσει να αλλάξει η ώρα προβολής στις σειρές του Φώσκολου».

xeimona-(1).jpg

Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την προσωπική ζωή της και τη μητρότητα.

«Είχα εμμονικό θαυμαστή. Είχα τρομοκρατηθεί και έφευγα πάντα από το θέατρο με συνοδεία. Η δουλειά μού στέρησε την επιθυμία μου να κάνω οικογένεια. Είμαι περίπου 15 χρόνια σε σχέση. Ο σύντροφός μου μένει στη Σύρο και πηγαινοέρχομαι. Είχα σκεφτεί να γίνω μητέρα στο παρελθόν. Είχα κάποιες ατυχίες και μετά το άφησα. Ο Γιώργος Βασιλείου ήταν σαν αδελφός μου. Λίγο πριν “φύγει” είχαμε μιλήσει και στο τηλέφωνο».

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved