Μάριος Αθανασίου - Μετά τη φωτιά: «Ότι απολύθηκαν και ενημερώθηκαν σε μια μέρα, είναι σκληρό!»
Showbiz

Μάριος Αθανασίου - Μετά τη φωτιά: «Ότι απολύθηκαν και ενημερώθηκαν σε μια μέρα, είναι σκληρό!»

Στο πρόωρο φινάλε της σειράς Μετά τη φωτιά από τον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε ο Μάριος Αθανασίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το πρόωρο τέλος της σειράς, Μετά τη φωτιά, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από το τηλεοπτικό κοινό τόσο στο Twitter όσο και στο TikTok και τα άλλα social media ενώ οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν μοιραστεί μέσα από τα προφίλ τους την λύπη τους αλλά και το σοκ που βίωσαν καθότι το έμαθαν από τα media.

Ο Μάριος Αθανασίου θέλοντας να σταθεί δίπλα στους συναδέλφους του τονίζει:

«Για να μπορούμε να είμαστε μαζί και στα δύσκολα και στα εύκολα, κάνω αυτό το βίντεο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε και να καταλάβετε ότι εμείς οι ηθοποιοί μπορεί να είμαστε αναλώσιμοι, όπως φαίνεται ή όπως είναι για όλους τους εργαζόμενους. Μπορεί να βλέπετε εσείς την πιο χαρούμενη και εύθυμη πλευρά μας, τις εορταστικές εκπομπές, τις πρεμιέρες μας, τις διακοπές μας, τα προϊόντα που μπορεί να δείχνουμε στο ίντερνετ, και όλη αυτή την όμορφη πλευρά, αλλά υπάρχει και μια άλλη πλευρά, όχι τόσο όμορφη.

1675703501100-530022919-marios-athanasiou-1.jpg

Όπως αυτό το περιστατικό που συνέβη στα παιδιά, σε όλους τους εργαζόμενους του σήριαλ του ΑΝΤ1, “Μετά τη φωτιά”. Δε γνωρίζω σε ποια πλευρά είναι η ευθύνη, αν ευθύνεται το κανάλι ή η εταιρεία παραγωγής. Δε με ενδιαφέρει να σχολιάσω αυτό. Το γεγονός όμως, ότι οι άνθρωποι αυτοί απολύθηκαν και ενημερώθηκαν μέσα σε μια μέρα, αυτό είναι είναι σκληρό και αντεπαγγελματικό.

Ελπίζω έστω και την τελευταία στιγμή να δημιουργηθεί μια συνθήκη ασφαλείας ώστε οι εργαζόμενοι να περάσουν πιο ήπια αυτό το μεταβατικό στάδιο. Το ίδιο συνέβη και με το σίριαλ #erotasfygas αλλά ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Παιδιά είμαστε δίπλα σας».

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/C1pU1s-M9VE/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved