Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος: Τα πρώτα γενέθλια, η τριώροφη τούρτα & η ανάρτηση της Σπυροπούλου
Showbiz

Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος: Τα πρώτα γενέθλια, η τριώροφη τούρτα & η ανάρτηση της Σπυροπούλου

Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε ο γιος της Κωνσταντίνας Σπυρόπουλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Οι δυο ευτυχισμένοι γονείς γιόρτασαν τον πρώτο χρόνο του γιου τους με μια τούρτα υπερπαραγωγή. Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα μοιράστηκε την πρώτη εικόνα και είναι πραγματικά υπέροχη.

konstantinaspyropoulou_1684074749_3102566324310763399_46518104.jpg

Ο μικρός Βλάσσης έχει αλλάξει εντελώς την καθημερινότητα του ζευγαριού αφού πλέον είναι η μοναδική τους προτεραιότητα.

Η Κωνσταντίνα μάλιστα λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου είχε γράψει στο Instagram της πως: «2023 Σ´ευχαριστώ 🙌🏼
Γι’αυτές τις στιγμές που με αξίωσες να ζήσω, για αυτά τα συναισθήματα που με έμαθες πως υπάρχουν, για αυτή τη γνωριμία που μου φύλαγες μια ζωή 🫶🏼
Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ 🥹», αναρτώντας μια φωτογραφία από την στιγμή του τοκετού της

Δες φωτογραφίες στη gallery

«Γενικά είχα εύκολη εγκυμοσύνη αλλά απ’ όταν έκανα μία τηλεοπτική εμφάνιση και μετά ξέσπασε μία θύελλα αντιδράσεων και έκτοτε εγώ είχα πάρα πολλές επιπλοκές. Τα πήρα πολύ μέσα μου. Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα. Δεν υπήρχε κάποια αιτιολογία για το πώς προέκυψε. Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες εργάσιμες για να βγουν τα αποτελέσματα.

spyropoulou-(5).jpg

Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: “ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: “να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ. Έκανα την εξέταση που ήταν επώδυνη, γιατί είναι επεμβατική μέθοδος. Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έτρωγα πάρα πολύ. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα έβαλα τότε. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”», είχε πει για την εγκυμοσύνη της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved