Βανδή – Μπισμπίκης: Ρομαντικό δείπνο στο ακριβότερο εστιατόριο του κόσμου!
Showbiz

Βανδή – Μπισμπίκης: Ρομαντικό δείπνο στο ακριβότερο εστιατόριο του κόσμου!

Στο Λονδίνο απολαμβάνουν μίνι διακοπές η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μετά την Πρωτοχρονιά μιας που η Δέσποινα τις ημέρες των εορτών είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται. Οι δυο τους λοιπόν επέλεξαν το Λονδίνο για μερικές ημέρες απόλαυσης.

vandi-mpismpikis2.jpg

Έχουν ήδη μοιραστεί τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες και ανάμεσα σε αυτές είδαμε πως το ζευγάρι δείπνησε σε ένα από τα διασημότερα εστιατόρια της βρετανικής πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το «Bacchanalia», που θεωρείται το πιο ακριβό εστιατόριο στον κόσμο.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Το Bacchanalia εμπνέεται από ελληνορωμαϊκές συναθροίσεις και στόχος του σχεδιασμού από το Martin Brudnizki Design Studio είναι να ξαναδιηγηθεί κλασσικούς μύθους μέσα από μια μοντέρνα οπτική. Βασισμένο στην Ελλάδα και την Ιταλία, το μενού επαναπροσδιορίζει συνταγές των δύο χωρών.

«Τα πάντα εδώ έχουν δημιουργηθεί για να μοιράζονται. Το κρασί που πίνετε, η μουσική που ακούτε, το φαγητό στο τραπέζι – αλλά και η ατμόσφαιρα. Να είστε περίεργοι και να μοιράζεστε», σημειώνει ο διάσημος Ελληνας σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το μενού, παλιός γνώριμος του Λονδρέζου επιχειρηματία από τα εστιατόρια «Σκορπιός» και «Noema» στη Μύκονο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved