Παύλος Παπαδόπουλος: Επαγγελματίας παίκτης reality; Power of love, πατρότητα & το «καυτό» βιβλίο

Διάσημοι-Παύλος Παπαδόπουλος

Showbiz

Παύλος Παπαδόπουλος: Επαγγελματίας παίκτης reality; Power of love, πατρότητα & το «καυτό» βιβλίο

Το Survivor 2024 ξεκίνησε και ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους πιο «hot» και πολυσυζητημένους παίκτες του reality. Ποιος είναι, όμως, στην πραγματικότητα ο συγγραφέας του «καυτού» βιβλίου και ποια είναι η πολυτάραχη ζωή του;

Ο Παύλος Παπαδόπουλος, νικητής του Power of Love, αποκάλυψε ορισμένα χρόνια πριν πως είναι πατέρας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξαφνικά ήμουν 17 χρονών και από τη μια μέρα στην άλλη, έμαθα ότι θα γίνω πατέρας. Από τα 17 μου το μυαλό μου έπρεπε να δουλεύει σαν 35χρονου. Ο γιος μου πλέον είναι 10 ετών».

Το «καυτό» βιβλίο και η αποκάλυψη σοκ για την αυτοκτονία

Ο Παύλος Παπαδόπουλος στη βιογραφία του με τίτλο «Το άγνωστο χθες», έχει αποκαλύψει ορισμένες σοκαριστικές πτυχές της ζωής του.

Συγκεκριμένα, έχει αναλύσει τη δύσκολη σχέση του με την πρώην σύντροφό του γράφοντας: «Η Αιμιλία μπορεί να ανάσανε κανονικά αλλά για μένα ήταν μια νεκρή, η οποία όποτε βρισκόταν απέναντί μου ήμουν σίγουρος πως ήθελε κάτι να αρπάξει από μένα. Άρχισα να πίνω μεθούσα και συμπεριφερόμουν άσχημα. Γύρευα αιτίες για καυγά, καταλάβαινα ότι αυτός δεν ήταν ο εαυτός μου. Οδηγούσα επικίνδυνα, προκαλούσα τη τύχη μου. Ήθελα κάτι να συμβεί που να πάρει το μυαλό μου από εκείνη. Βρισκόμουν για ακόμη μια φόρα σε αδιέξοδο».

Ο Παύλος Παπαδόπουλος μέσα στις γραμμές του βιβλίου του περιγράφει με λεπτομέρειες πόσο ξαφνικά άρχισε να σκοτεινιάζει το μυαλό του, έχοντας αυτοκτονικές τάσεις. «Αισθανόμουν ένα απέραντο κενό και θλιβόμουν βαθιά, βαθύτερα νομίζω από κάθε στιγμή της ζωής μου που δεν ήθελα να είμαι εδώ».

«Ήταν τη στιγμή που άκουγα ένα τραγούδι και είπα πως μέχρι εδώ όλα καλά, καιρός ήταν να δώσω μια στο κεφάλι μου με το όπλο να τελειώνω. Μετά ας μάζευαν το κουφάρι μου. Ας σκούπιζε τα αίματα από τη σκοπιά μου… Σήκωσα το όπλο, το ακούμπησα στο κεφάλι μου και…».

Ο Παύλος Παπαδόπουλος και η σχέση του με το Survivor

Mε εμπειρία στα reality και όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ο Παύλος Παπαδόπουλος φαίνεται πως παρακολουθούσε το Survivor, σχολιάζοντας αρκετές φορές τις εξελίξεις ανάμεσα στους παίκτες.

Στο παρελθόν έχει πάρει και το μέρος του Τριαντάφυλλου δηλώνοντας: «Ο Τριαντάφυλλος είναι φίλος μου. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, έχει προσωπικότητα και είναι αυθεντικός. Όποιος λέει την αλήθεια και είναι ντόμπρος δεν γίνεται αρεστός, γι’ αυτό και έχει κόντρες στο παιχνίδι».

Απ’ ό,τι φαίνεται πρόκειται για έναν παίκτη διαβασμένο και με εμπειρία στα Reality. Πώς θα εξελιχθεί, άραγε, το δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης γι’ αυτόν;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved