Θεοδωρίδου: Έκοψε Βασιλόπιτα με τις κόρες της και «χαζέψαμε» με την iconic λευκή κουζίνα της
Showbiz

Θεοδωρίδου: Έκοψε Βασιλόπιτα με τις κόρες της και «χαζέψαμε» με την iconic λευκή κουζίνα της

Πιστή στις παραδόσεις η Νατάσα Θεοδωρίδου έκοψε τη Βασιλόπιτα με τις κόρες της.

Η τραγουδίστρια μπορεί σχεδόν όλα τα βραδιά των εορτών να τα πέρασε με τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου οπού εμφανίζεται, ωστόσο πέρασε και μοναδικές στιγμές με τις κόρες της.

natasatheodoridou_1684072463_3102547147709729092_29296401.jpg

Έτσι λοιπόν και φέτος -όπως και κάθε χρονιά- μαμά και κόρες πόζαραν με τη Νατάσα να κόβε τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο σπίτι τους. Και μάντεψε…

Εντύπωση δεν μας έκανε ούτε η μάζωξή τους, αφού συχνά τις βλέπουμε μαζί, ούτε η βασιλόπιτα αλλά η απίθανη λευκή κουζίνα της. Φινετσάτη και ολόλευκη μας έκανε να «χαζέψουμε» με τις πινελιές πολυτέλειες που έχει επιλέξει και για αυτόν τον χώρο του σπιτιού.

Δες τη φωτό στη gallery

«Στο σπίτι της Νατάσας, της Αντριάνας και της Χριστιάνας δεν έχει μπει κανείς. Ποτέ, ποτέ! Ήταν μια αρχή μου που τήρησα από το δεύτερο διαζύγιό μου και μετά κι έτσι αυτό το σπίτι είναι μια γυναικεία υπόθεση, που αφορούσε εμάς τους τρεις. Είχα πάντα έγνοια τα παιδιά μου να ζούνε ελεύθερα μέσα στο σπίτι, χωρίς να έχουν καμία δεύτερη σκέψη για τις δικές μου επιλογές. Οι δικές μου επιλογές ήταν από το σπίτι κι έξω. Τώρα είναι μεγάλες κι έχουν αλλάξει οι ισορροπίες. Είναι το κάστρο μας», δήλωσε πρόσφατα η ίδια μιλώντας για τη σχέση τους και πώς έχει διαχειριστεί την προσωπική της ζωή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved