Ξανά δύσκολες ώρες για τον Στέλιο Ρόκκο - Στο νοσοκομείο η μητέρα του λίγες ώρες μετά την κηδεία
Showbiz

Ξανά δύσκολες ώρες για τον Στέλιο Ρόκκο - Στο νοσοκομείο η μητέρα του λίγες ώρες μετά την κηδεία

Στο πένθος είναι βυθισμένοι τόσο ο Στέλιος Ρόκκος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας με την ξαφνική απώλεια του αδερφού του, Νίκου.

Η κηδεία τελέστηκε χθες το μεσημέρι στο χωριό τους, στη Λήμνο με τη μητέρα τους να μην μπορεί να πιστέψει πως μέσα σε δυο χρόνια έχασε τα δυο της αγόρια αφού τον Ιούνιο του 2021 πέθανε και ο γιος της, Κώστας από ανακοπή καρδιάς.

rokkos-(3).jpg

Και το δράμα της οικογένειας δεν τελειώνει εκεί καθώς σύμφωνα με την εκπομπή Live News λίγες ώρες μετά την κηδεία η μητέρα του Στέλιου Ρόκκου εισήχθη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ βρέθηκε θετική στον κορονοϊό όμως η κατάστασή της δεν κρίνεται βαριά

Ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου άφησε την τελευταία του πνοή παραμονή της Πρωτοχρονιάς μετά από υποβρύχιο ψάρεμα, οπού και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγες ώρες μετά.

«Στο χωριό υπάρχει απόλυτη σιγή. Για να έβγαλε τα βαρίδια από πάνω του πάει να πει ότι αισθάνθηκε μια δυσφορία. Ερωτηματικό παραμένει πώς κατάφερε να βγάλει τα βαρίδια, να βρεθούν και ο ίδιος να μην καταφέρει να ανέβει στη βάρκα του. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Νίκος Ρόκκος ετοίμαζε μια μεγάλη γιορτή γιατί είχε εκλεγεί πρόεδρος του χωριού του. Είχε πάει να βγάλει χταπόδια γιατί θα ήταν από τα εδέσματα που θα προσφέρονταν στη γιορτή. Ακούγονται πολλά», είπε ανάμεσα σε άλλα ο δημοσιογράφος του Limnos FM100, Παναγιώτης Σκαπετής στη χθεσινή εκπομπή Happy Day.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved