Νίκος Πολυδερόπουλος: Η επιστροφή στο θέατρο μετά τον ξαφνικό χαμό του αδερφού του
Showbiz

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η επιστροφή στο θέατρο μετά τον ξαφνικό χαμό του αδερφού του

Στις θεατρικές του υποχρεώσεις επέστρεψε ο Νίκος Πολυδερόπουλος μετά την ξαφνική απώλεια του αδερφού του.

Ο 28χρονος κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του ανήμερα Χριστούγεννων βυθίζοντας στη θλίψη και το πένθος τους αγαπημένους του.

polyderopoulos-(4).jpg

Λίγες ημέρες μετά το στερνό «αντίο» ο ηθοποιός επέστρεψε με τον ίδιο να μην θέλει να κάνει καμία δήλωση στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα που τον περίμενε έξω από το θέατρο Άνεσις.

Δες το απόσπασμα

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί, οι υπόλοιποι να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στο νοσοκομείο και ο γιατρός του είπε «δεν είναι κάτι μπορείς να φύγεις». Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να γιορτάσουμε μαζί. Ήρθε, έφερε το δώρο και έπεσε… Από τότε τέλειωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, εισπνοές κτλ. τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμη το τελικό πόρισμα, περιμένουμε. Σταμάτησε η καρδούλα του» ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος και συνέχισε:

polyderopoulos.jpg

«Πήγε στον γιατρό, ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, του έδωσαν ένα σπρέι. Ούτε να τον ακούσουν… Ήρθε στη μητέρα μου και λέει “καλά ούτε να με ακούσουν, μήπως είναι κάτι;”. Τίποτα… Ούτε αντιβίωση, ούτε τον ακούσανε, ούτε τον εξετάσανε. Αν τον είχαν εξετάσει, ίσως να είχαμε προλάβει κάτι», είχε πει ο ίδιος στην εκπομπή Tlive

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved