Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το total black σύνολο εγκυμοσύνης και το αξεσουάρ που μας εντυπωσίασε!
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το total black σύνολο εγκυμοσύνης και το αξεσουάρ που μας εντυπωσίασε!

Το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της διανύει η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της ελιάς», βιώνει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της με την ίδια να απολαμβάνει στο έπακρο αυτή την περίοδο.

kouloukakou-2-1.webp

Για μια ακόμη φορά μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες και όπως θα δεις και εσύ η Αντιγόνη δείχνει να μην έχει πάρει πολλά κιλά ενώ η εμφάνισή της είναι ιδανική για εγκυούλες.

Μαύρο κολάν, μαύρο huge φούτερ, χαμηλά παπούτσια και εκείνο που μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα ήταν το μικρό τσαντάκι κρεμασμένο στο λαιμό της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery

«Μεγαλώνει η οικογένεια μου! Θα έρθει ένα ακόμη παιδάκι, υπάρχουν ήδη δύο. Αισθάνομαι μητέρα τριών παιδιών. Ωστόσο, επειδή είναι λεπτό θέμα δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ. Ο πατέρας του παιδιού μου δεν έχει καμία σχέση με τον επαγγελματικό μου χώρο και δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα. Επίσης, τα δυο παιδιά δεν είναι βιολογικά μου παιδιά, υπάρχει η μητέρα τους, η οποία είναι παρούσα.

Σε μια τέτοια οικογένεια, λοιπόν, με το δεδομένο πως εγώ είμαι το δημόσιο πρόσωπο, διαφοροποιούνται τα δεδομένα. Φέρω την ευθύνη άλλων τεσσάρων ατόμων, αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας μου που δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση των δεδομένων της, είναι πιο ιδιωτική, έτσι θα τη χαρακτήριζα. Θα πω λοιπών εγώ πώς το βιώνω και το νιώθω», είπε χαρακτηριστικά η εγκυμονούσα Αντιγόνη Κουλουκάκου στο Beaute.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved