Ο Οδυσσέας Σταμούλης κέρδισε το φλουρί στο θέατρο όπου πρωταγωνιστεί!
Showbiz

Ο Οδυσσέας Σταμούλης κέρδισε το φλουρί στο θέατρο όπου πρωταγωνιστεί!

Ο Οδυσσέας Σταμούλης, μόλις λίγους μήνες μετά το μεγάλο πλήγμα που δέχτηκε, όταν έφυγε από τη ζωή ο μονάκριβος γιος του, κέρδισε το τυχερό φλουρί στη βασιλόπιτα. 

Ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχωφ που ανεβαίνει στο θέατρο Διάχρονο στον Νέο Κόσμο και χθες οι συντελεστές της παράστασης, ανάμεσά τους η Μαίρη Βιδάλη, ο Μπάμπης Χατζηδάκης, ο Σωτήρης Αντωνίου, η Μαρλέν Κάραλη, ο Χρήστος Μαραθιάς, η Ρόουζ Μουτζούρη, η Κατερίνα Σωτηρίου, ο Βασίλης Τραϊφόρος, ο Περικλής Τσαμαντάνης, ο Κωνσταντίνος Τσιομίδης και η Ροδούλα Χαμηλοθώρη είπαν να τηρήσουν το έθιμο, στην πρώτη παράσταση της νέας χρονιάς, να κόψουν τη βασιλόπιτα για έναν όμορφο θεατρικό χειμώνα.

Συγκεντρώθηκαν λοιπόν όλοι στη σκηνή και η Μαίρη Βιδάλη ανέλαβε να κόψει τη βασιλόπιτα, με τον Οδυσσέα Σταμούλη να ανακαλύπτει στο κομμάτι που του αντιστοιχούσε το φλουρί που σύμφωνα με την παράδοση φέρνει τύχη και ευημερία στη χρονιά που ξεκινάει.

Ο ίδιος, χαμογέλασε με νόημα και πόζαρε επιδεικνύοντας το τυχερό φλουρί, καθώς δεν πίστευε και εκείνος πως το είχε βρει.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, λίγο πριν τον 15Αύγουστο έμαθε ότι το 11χρονο αγόρι που είχε βρεθεί πνιγμένο σε παραλία της Ικαρίας, ήταν ο γιος του ο οποίος βρισκόταν στο νησί για διακοπές μαζί με τη μητέρα του. Τότε είχε «παγώσει» το πανελλήνιο με την τραγωδία που έβλεπε να εκτυλίσσεται στη ζωή του ηθοποιού ο οποίος συνεχίζει να πενθεί για τον χαμό του παιδιού του.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση στο θέατρο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved