Γιώργος Αλκαίος: «Μου έσπασαν το καμαρίνι, την ώρα που ο φύλακας είχε φύγει για λίγο»-Τι του έκλεψαν
Showbiz

Γιώργος Αλκαίος: «Μου έσπασαν το καμαρίνι, την ώρα που ο φύλακας είχε φύγει για λίγο»-Τι του έκλεψαν

Ο Γιώργος Αλκαίος σε συνέντευξή του μιλάει για την κλοπή στο καμαρίνι του που είχε γίνει πριν από χρόνια και από την οποία οι δράστες πήραν κάτι πολύτιμο για τον ίδιο. 

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι του έκλεψαν μέσα από τον προσωπικό το χώρο στη δουλειά ένα μαντήλι που δεν αποχωριζόταν ποτέ μιας και ήταν το γούρι του. Με αυτό εμφανιζόταν on stage και ξαφνικά σταμάτησε να το έχει. Δείτε τι αποκαλύπτει ο τραγουδιστής...

- Γνωρίσατε από μικρός μεγάλη επιτυχία, καβαλήσατε ποτέ το καλάμι ή πάντα ήσασταν προσγειωμένος όπως τώρα;

Πάντα έτσι ήμουν. Τον πρώτο καιρό μπορεί από τον ενθουσιασμό μου που δεν με ήξερε κανείς και ξαφνικά όλοι άκουγαν το «Τι τι» στον δρόμο στο ταξί, να φούσκωνα λίγο. Δεν γίνεται να μην φουσκώσεις. Αλλά ψωνισμένος, ότι δεν σε βλέπω και εγώ είμαι ο τάδε, όχι αυτό δεν το είχα ποτέ.

- Θυμάστε κάποιο περιστατικό με θαυμάστριες που σας είχε κάνει εντύπωση;

Πιστεύω ένα από τα πιο σημαντικά ήταν στη Νέα Υόρκη στο Manchatan Center όταν πήγα να τραγουδήσω και 8 χιλιάδες Έλληνες μαζεύτηκαν για να παρακολουθήσουν αυτή τη συναυλία. Μόλις βγήκα ένιωσα τα χνώτα τους από τις ιαχές και ήταν συγκλονιστικό. Τώρα εκδηλώσεις θαυμασμού, υπάρχουν πάρα πολλές. Μου έχουν σπάσει κατά λάθος το τζάμι του αυτοκινήτου και πολλά άλλα.

- Stalker, μανιακό θαυμαστή είχατε;

Ναι το έχω ζήσει και αυτό. Και σκουπίδια μου παίρνανε για να έχουν κάτι δικό μου, μου το είχε πει η γειτόνισσα (γέλια).

201003151307550.3514_GIORGOS_ALKEOS_12032010.jpg

O Γιώργος Αλκαίος όταν φορούσε στο χέρι του το γούρι του το οποίο όμως τού έκλεψαν.

-Στο παρελθόν εμφανιζόσασταν με ένα μαντήλι στο χέρι σαν γούρι, τι απέγινε αυτό, το έχω προσωπική απορία;

Ήταν πράγματι γούρι μου, αλλά μου το έκλεψαν. Μου έσπασαν το καμαρίνι, την ώρα που ο φύλακας είχε φύγει για λίγο, παρότι δεν έμπαινε κόσμος τα απογεύματα στο μαγαζί. Όταν πήγα το βράδυ, είδα σπασμένη την πόρτα και δεν το βρήκα πουθενά. Μόνο αυτό μου πήραν, τα δαχτυλίδια, όλα τα άλλα τα είχαν αφήσει. Γιατί να το πάρουν όμως, για ποιον λόγο; Με το που μου το έκλεψαν βέβαια έκανα πλατινένιο δίσκο (γέλια). Ο Μίλτος Καρατζάς μου έλεγε «άσε αυτούς που το πήραν μας έκαναν και χάρη. Μη μιλάς καθόλου».

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved