Δήμητρα Κατσαφάδου: Η ανάρτηση που έκανε για την κλοπή των 290.000 ευρώ-«Τους έχω συγχωρέσει όλους»
Showbiz

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η ανάρτηση που έκανε για την κλοπή των 290.000 ευρώ-«Τους έχω συγχωρέσει όλους»

Την πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Δήμητρα Κατσαφάδου μετά την είδηση ότι έπεσε θύμα κλοπής.

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στις 17 Φεβρουαρίου του 2023, στο σπίτι της Δήμητρας Κατσαφάδου στη Ραφήνα και αποκαλύφθηκε χτες μέσα από την εκπομπή Live news.

Τότε, η επιχειρηματίας είχε υποδείξει ως ένοχο στις αρχές έναν 33χρονο Αλβανό που εργαζόταν στο σπίτι της καθώς ο ίδιος μετά το περιστατικό έφυγε στο εξωτερικό.

katafadoy2.jpg

Ο συγκεκριμένος άνδρας φαίνεται πως βρήκε την ευκαιρία και άρπαξε δυο σακούλες, οι οποίες περιείχαν 290.000 ευρώ.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε για την κλοπή των 290.000 ευρώ, το μεσημέρι του Σαββάτου 6/01 με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram. Η ίδια μεταξύ άλλων δήλωσε πως έχει συγχωρέσει τον δράστη, καθώς πήρε για ακόμα μια φορά ένα μεγάλο μάθημα.

«Θέλω να ξεκινήσω αυτό το βίντεο, επειδή πολλά ακούστηκαν, πολλές ειδήσεις βγήκαν, αλλά για μένα το κανάλι επικοινωνίας είστε απευθείας εσείς οι ίδιοι δια ζώσης, σαν να σας έχω απέναντί μου, θα σας πω όλη την αλήθεια, μαζί με τη σκυλοπαρέα μου. Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά και θα σας πω ότι η συγχώρεση είναι από το ρήμα συγχωρώ και ο ορισμός της λέξης προκύπτει από την ίδια την ετυμολογία της. Αποτελείται από την πρόθεση συν και το αρχαίο ρήμα χωρώ, δηλαδή δίνω χώρο. Θέλω να σας πω ότι εγώ έχω συγχωρέσει όλους εκείνους τους ανθρώπους, που μου έχουν ρίξει μαχαιριές στην πλάτη, που μου έχουν καταχραστεί χρήματα, που έχουν ανοίξει δύο και τρεις φορές τα καταστήματά μου. Όλοι αυτοί για κάποιον λόγο θα το έκαναν. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνει. Ο μόνος που θα κρίνει κι εμένα και τα δικά μου λάθη είναι ο Θεός.

katsafadou_copy_9.jpg

Μέσα από αυτό το βίντεο όμως, θέλω να σας πω ότι είναι όλα αλήθεια. Με έχει κλέψει το δεξί μου χέρι, το αριστερό… Παρ’ όλα αυτά, έχω μια υπέροχη ομάδα συνεργατών και επίσης, έχω όλους εσάς που είτε δια ζώσης με παίρνετε αγκαλιά και κλαίμε μαζί, είτε μέσα από τα μηνύματα που μου στέλνετε και τα δώρα στο γραφείο, με κάνετε να μην είμαι καθόλου καχύποπτη με τους ανθρώπους…

Αντιθέτως, θέλω να τηρώ αυτή την αθώα και αγνή αγάπη που έχω για όλους, γιατί μέσα από αυτή την αγάπη ανατροφοδοτούμαι, ξαναγεννιέμαι, εμπνέομαι, δημιουργώ. Τι κι αν μας κλέψανε χαρτιά; Χρήματα δηλαδή. Εγώ αυτά τα χαρτιά τα έχω για να τα δίνω σε αγαθοεργίες. Τι κι αν μας κλέψανε χαρτιά, δεν μας πήραν την ψυχή, το πηγαίο ταλέντο, αυτή την ατέρμονη αγάπη που μου δίνετε κι εγώ τη βάζω στις δημιουργίες μου. Μπορεί να έχω γίνει αναγνωρίσιμη, μπορεί από το πάτωμα να έχω φτάσει να με βλέπετε στον δρόμο και να μου μιλάτε, μπορεί να είναι πάρα πολύ μεγάλες οι δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει, αλλά μέσα από εσάς και μέσα από τα σκυλιά που λατρεύω, ανατροφοδοτούμαι και παίρνω αυτή την άδολη αγάπη, την ανιδιοτελή και σας τη δίνω απλόχερα χωρίς καν να έχουμε ίχνος θυμού και κακίας μέσα μας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτά τα μαθήματα και από τους ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν και δεν με συμπαθούν και από τους ανθρώπους που έχουν κάνει άπειρες καταγγελίες, αλλά και από εσάς που κάνατε μια κακή πράξη εναντίον μου. Σας ευχαριστώ γιατί τα μαθήματα κοστίζουν και αξίζουν πολύ περισσότερο από τα λεφτά που μου πήρατε. Σας λατρεύω όλους», είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/C1waqn2Ip8o/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved