Showbiz

Χαλκιάς για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν διανοούμαι παιδί να μεγαλώνει χωρίς τη μάνα του»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στις 10 και μίλησε για το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και τεκνοθεσία

«Εκείνο το οποίο έχω πει και θέλω να το ξαναπώ είναι ότι δεν μπορώ να διανοηθώ κανένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς την μάνα του. Την μάνα του. Την μάνα που το γέννησε. Γιατί ένα παιδί από κάπου φύτρωσε, έτσι; Εάν δεν πρόκειται για ένα παιδί παρμένο από το ορφανοτροφείο ή ένα παιδί παρμένο από ένα ίδρυμα, δεν μπορώ να διανοηθώ να μεγαλώνει ένα παιδί χωρίς την μάνα του» είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός και συνέχισε:

«Μπορεί να καταλάβω πως ένα παιδί μπορεί να έχει έναν, δύο και πέντε πατεράδες. Άλλωστε κανένα παιδί δεν ξέρει πόσους πατεράδες έχει ή ποιος είναι ο πατέρας του, αυτά τα ξέρει μόνο η μάνα... Δεν δέχομαι όμως ότι ένα παιδί μεγαλώνει σωστά χωρίς την μάνα του. Γι’ αυτό και τα παιδιά τα οποία έχουν μεγαλώσει χωρίς τη μάνα τους, είτε χωρισμένα παιδιά τα οποία μοιράζονται από εδώ και από εκεί, δεν είναι πάντοτε στην καλύτερη κατάσταση. Έχω ζήσει πάρα πολλά τέτοια παιδιά» κατέληξε ο Τάσος Χαλκιάς εκφράζοντας την αντίθεσή του στον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved