Τάσος Κωστής: «Το λέω και ανατριχιάζω, τα μάτια μου άρχισαν να βουρκώνουν»
Showbiz

Τάσος Κωστής: «Το λέω και ανατριχιάζω, τα μάτια μου άρχισαν να βουρκώνουν»

Στην εκπομπή «Μαμα-δες» βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Κωστής το μεσημέρι της Κυριακής 7/1.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε την πιο όμορφη στιγμή της επαγγελματικής του διαδρομής και η συγκίνηση του σίγησε για λίγο την φωνή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Κωστής εξομολογήθηκε πως «την επιτυχία από τις μεταγλωττίσεις δεν την είχα καταλάβει. Το αντιλήφθηκα όταν έγινε πριν από τον κορονοϊό ένα φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη και με κάλεσαν ως Voice Talent να πάω εκεί αλλά δεν ήξερα τι θα κάνω. Πήγα λοιπόν στο Βελλίδειο ίδρυμα και ήταν εκεί καμιά δεκαριά σκιτσογράφοι. Αυτός που κάνει τον Σκρουτζ, αυτός που κάνει τον Σούπερμαν και δίπλα μου καθόταν αυτός που κάνει τον Λούκι Λουκ.

kostis.png

Τάσος Κωστής

Έρχονταν και με κοίταζαν, τους κοίταζα και γω και περίμεναν να ακούσουν την φωνή μου. Μετά έπρεπε να κάνω ένα Q&A, σε μια γεμάτη αίθουσα, ήμουν με αυτόν που θα διηύθυνε την κουβέντα. Καθόμασταν και κάνει αυτός τον πρόλογο καταλήγοντας «παρακαλώ να αρχίσουμε την κουβέντα». Τους κοίταζα, με κοιτάζανε… άκρα του τάφου σιγή! Δεν συνέβαινε τίποτα! Άρχισα όμως να καταλαβαίνω ότι από κάτω υπάρχει μια συγκίνηση. Να, το λέω και ανατριχιάζω τώρα. Από κάτω λοιπόν ένιωθα και μου ερχόταν μια συγκίνηση, με κοιτούσαν περίπου 400 άτομα και δεν μιλούσε κανένας.

1675207480761-249038122-tasos-kostis.jpg

Τάσος Κωστής

Πάω να μιλήσω και η συγκίνηση μού κόβει την φωνή. Τα μάτια μου άρχισαν να βουρκώνουν. Τι να πω; Ήθελαν μόνο να ακούσουν τη φωνή μου και μόλις λέω «Ακούνα Ματάτα»… «έφυγαν»! Το λέω τώρα και συγκινούμαι. Τότε κατάλαβα ότι αν και ήταν μεγάλοι άνθρωποι, μόλις ακούνε την φωνή μου, επανέρχονται στην παιδική τους ηλικία. Στην πιο τρυφερή τους ηλικία είμαι παρέα τους και υπάρχω στις παιδικές ψυχές των μεγάλων ανθρώπων. Αυτό με συγκινεί πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου» πρόσθεσε, συγκινημένος, ο Τάσος Κωστής.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved