Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ήταν μεγάλος ηθοποιός αλλά και ένας πολύ μεγάλος τσιγκούνης»
Showbiz

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ήταν μεγάλος ηθοποιός αλλά και ένας πολύ μεγάλος τσιγκούνης»

Στο Break μίλησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, το απόγευμα της Κυριακής 7/1. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον αείμνηστο παππού του, Αλέξη Μινωτή και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό όλα όσα θυμάται από εκείνον.

Ο ίδιος είπε: «δυστυχώς τα χρήματα με έφεραν σε μεγάλη κόντρα με τον παππού μου, ναι, τα κληρονομικά. Διότι ο παππούς μου ήταν ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός αλλά και ένας πολύ μεγάλος τσιγκούνης. Και όπως ξέρεις πολύ καλά, άμα είσαι τσιγκούνης στα λεφτά, είσαι τσιγκούνης και στην καρδιά».

ANT43.jpg

«Στον κορονοϊό που μας έκλεισαν μέσα, εγώ πέρασα καταπληκτικά. Είναι ντροπή που το λέω αλλά πέρασα πάρα πολύ ωραία. Εντάξει, καταλαβαίνω πως η αφραγκία ήταν μεγάλη, δουλειά δεν υπήρχε».

«Μεγάλωσα μέσα σε μια αστική οικογένεια , μάλλον άφραγκη όμως. Όταν χώρισε ο πατέρας μου με την μητέρα μου, έφυγε αυτός στη Γερμανία και δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά. Δηλαδή με κοροϊδεύουν και λένε «ναι, εσείς δεν είχατε λεφτά αλλά μένατε σε αυτό το σπίτι». Έτυχε όμως να έχουμε αυτό το σπίτι, που είναι υποτίθεται στην πιο ακριβή περιοχή της Αθήνας, αλλά η μάνα μου πουλούσε τάπερ για να τα βγάλει πέρα» συμπλήρωσε επίσης, για τα παιδικά του χρόνια, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved