Showbiz

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Αποκάλυψε τον λόγο που φοράει μαύρα από το 1990

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Δυο στις 10» βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος το πρωί της Κυριακής 7/1.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, την οποία βίωσε σε μικρή ηλικία και του στοίχισε αρκετά. Ακόμη μίλησε για τη σχέση με τα τρία του παιδιά.

«Αν δεις όλες μου τις εμφανίσεις από τις 30 Ιουνίου του 1990 και έπειτα, φοράω μαύρα, λόγω του θανάτου του πατέρα μου. Πέθανε 57 χρονών, έξι μέρες αφότου είχα παντρευτεί. Ήταν έγκυος η τότε σύζυγός μου, και ο πατέρας μου, πάνω σε ένα γλέντι που έκανε στην Ασπροβάλτα ξαφνικά έμεινε. Ο θάνατός του μου άλλαξε τα πάντα. Μερικές φορές, όταν χάνουμε τους ανθρώπους καταλαβαίνουμε πόσο πολύ τους αγαπούσαμε.

Με τον πατέρα μου είχα μια πάρα πολύ έντονη σχέση. Του χρωστάω όμως μεγάλη ευγνωμοσύνη γιατί στα 20 μου, όταν απολύθηκα από τον στρατό, ήμουν ένας έτοιμος για εργασία άνθρωπος. Μου στοίχισε πάρα πολύ γιατί έχασα τον άνθρωπό μου και προσφάτως έχασα και τη μητέρα μου και είμαι ορφανό παιδί. Ο πατέρας μου είναι ακόμη το σημείο αναφοράς μου. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλό σόι. Ήμουν το μόνο αγόρι στην οικογένεια και η αδυναμία όλων» ανέφερε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρας αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με τα τρία του παιδιά.

«Έχω τρία παιδιά, και ένα εγγόνι, τη γυναίκα της ζωής μου, τη Χριστίνα που είναι τεσσάρων ετών. Τα δυο μεγάλα μου παιδιά, είναι τακτοποιημένα και ζουν στη Θεσσαλονίκη, η μια με τον σύζυγό της και είναι κοντά στη μητέρα τους, τις γιαγιάδες τους, και έχουν μια πάρα πολύ καλή ζωή. Ο μικρότερος που είναι στην Αθήνα, είναι 20 ετών, στους άλλους δε λέω τις ηλικίες γιατί θυμώνουν.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved