Άγγελος Λάτσιος: Η απόδραση στα Άχλα και το στιγμιότυπο με τον Μάκη Παντζόπουλο
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Η απόδραση στα Άχλα και το στιγμιότυπο με τον Μάκη Παντζόπουλο

Μία ακόμα φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Άγγελος Λάτσιος από την απόδρασή του στα Άχλα της Άνδρου και στο εν λόγω στιγμιότυπο απεικονίζεται με τον… Μάκη Παντζόπουλο.

Οι δύο άντρες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και αυτό φαίνεται και στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη από τα Άχλα της Άνδρου, όπου βρέθηκε όλη η οικογένειά της και πέρασαν τις γιορτές.

O Άγγελος Λάτσιος και ο Μάκης Παντζόπουλος μπορεί να μην μας έχουν συνηθίσει σε κοινές φωτογραφίες, ωστόσο οι σχέσεις μεταξύ των δύο αντρών δείχνουν να είναι κάτι παραπάνω από άψογες.

83941811-AGGELOS-LATSIOS-ELENH-MENEGAKH3.webp

Να σας θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία για το 2024 από τα Άχλα της Άνδρου στην οποία απεικονίζονται τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της, ο Άγγελος και η Μαρίνα, αφού ο μεγάλος της γιος και η μικρή της κόρη κέρδισαν το φλουρί στη βασιλόπιτα και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία που δημοσίευσε: «Καλή χρόνια με υγεία, με αγάπη, με χαρές και επιτυχίες! Επέλεξα αυτή την φωτό (πριν 3 μέρες στην Άνδρο) για την πρώτη μέρα του 2024 γιατί ο Άγγελος και η Μαρίνα ήταν οι 2 που κέρδισαν φλουρί στην πίτα μας! Χρονια Πολλά!».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Άγγελος Λάτσιος και είναι με τον Μάκη Παντζόπουλο στα Άχλα της Άνδρου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved