Παπαγεωργίου: Σπάνιο στιγμιότυπο με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη ανήμερα της γιορτής του!
Showbiz

Παπαγεωργίου: Σπάνιο στιγμιότυπο με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη ανήμερα της γιορτής του!

Περιτριγυρισμένη από πολλούς Γιάννηδες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε σε μία σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της που επίσης γιόρταζε χθες. 

Η όμορφη παρουσιάστρια του Shopping Star και μοντέλο σπάνια κάνει δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της καθώς προτιμάει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε και εκείνος δεν είναι και φανατικός λάτρης των media και της προβολής και γι' αυτό προτιμάει να μένει στη... σκιά.

ec45dea7-papageorgiou.jpg

Παρ' όλα αυτά, η Ηλιάνα δεν υπεκφεύγει όταν τη ρωτάνε για εκείνον και μάλιστα πρόσφατα σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε πει για τον Γιάννη της:

«Μένω μόνη μου, όχι με τον σύντροφό μου. Το επόμενο βήμα το έχουμε κάνει, το πήγαμε πίσω, το έχουμε φέρει από εδώ, το έχουμε πάει από εκεί. Διάφορα λέμε αλλά είμαστε τόσο χαλαροί, γνωριζόμαστε και τόσα χρόνια, όλα γίνονται φυσικά μεταξύ μας. Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος. Μια χαρά θα παντρευόμουν. Ο Γιάννης είναι πιο παραδοσιακός από μένα. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου και τρίτη και τέταρτη. Ποτέ δεν ξέρεις, την δίνουμε την Ηλιάνα. Μένουμε μαζί πολύ συχνά, αλλά εμένα μου αρέσει το σπιτάκι μου. Θέλω να είμαι εκεί και να είναι όλα στην εντέλεια. Όταν είχα παντρευτεί τον σύντροφό μου δεν μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Δεν έχουμε συγκατοικήσει ποτέ. Θα είχε ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμουν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια. Δεν μένουμε καθόλου κοντά».

Πάντως, στη χθεσινή μεγάλη γιορτή του Αγίου Ιωάννου που γιόρταζε η... μισή Ελλάδα, η Ηλιάνα ήταν ανάμεσα σε πολλούς Γιάννηδες, ανάμεσά τους και ο αγαπημένος της με το νούμερο... 5. Δείτε τον στην παρακάτω φωτογραφία:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved