Η Σοφία Κουρτίδου είναι ερωτευμένη με τον παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικαλή - Τα τρυφερά ποστ
Showbiz

Η Σοφία Κουρτίδου είναι ερωτευμένη με τον παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικαλή - Τα τρυφερά ποστ

Ευτυχισμένη είναι στην προσωπική της ζωή το τελευταίο διάστημα η Σοφία Κουρτίδου η οποία απολαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό του παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικαλή.

Μπορεί οι δυο τους να μην είναι ζευγάρι πολύ καιρό, όμως δείχνουν να έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον τέλειο σύντροφο και περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Μάλιστα, ο ερχομός της νέας χρονιάς τούς βρήκε αγκαλιά και πολύ ευτυχισμένους και η Σοφία ανέβασε ένα βίντεο από το σπίτι όπου βρίσκονταν μαζί με το αδέσποτο γατάκι που υιοθέτησαν. Στη λεζάντα του βίντεο έγραψαν:

«Καλή χρονιά και από τη δική μας οικογένεια! Στο σπίτι μας φέτος το φλουρί το κέρδισε ο Ροσινάντε, το μικρό κρουασανάκι μας, που είναι η πιο γλυκιά ψυχή και ομορφαίνει ακόμη περισσότερο τη ζωή μας. Υιοθέτησε κι εσύ ένα αδεσποτάκι φέτος και θα είναι η πιο γλυκιά χρονιά της ζωής σου!».

Χθες (7/1) ανήμερα του Αγίου Ιωάννου, που ο αθλητής στίβου γιόρταζε, η όμορφη κωμικός και τραγουδίστρια ανέβασε ένα πολύ τρυφερό βίντεο με πρωταγωνιστή τον σύντροφό της και έγραψε στη λεζάντα συγκινητικά λόγια. Συγκεκριμένα έγραψε για εκείνον:

«O άνθρωπός μου γιορτάζει! Ο Γιάννης μου, ο Γιάννης μας.Ο Γιάννης που μας έχει κάνει όλους περήφανους αμέτρητες φορές με όσα έχει κατακτήσει στον αθλητισμό και στη ζωή κι εμένα προσωπικά με κάνει περήφανη καθημερινά για όλα όσα είναι. Ο άνθρωπος μου, που αγαπάω και θαυμάζω κάθε μέρα και πιο πολύ ακόμα, γιορτάζει κι εγώ γιορτάζω κάθε μέρα μαζί του. Χρόνια μας πολλά!» με το τραγούδι της με τίτλο «Η αγάπη δεν έχει μόνο ένα χρώμα» σε δικούς της στίχους και μουσική να «ντύνει» μουσικά το βίντεο.

https://www.instagram.com/reel/C1zVc9BIE8K/

Και εκείνος όμως, σε μία άτυπη «απάντησή» του στην ανάρτησή της, ανέβασε μία μεγάλη καρδιά και έγραψε για εκείνη:


«Σοφία Κουρτίδου είσαι το αγαπημένο μου οτιδήποτε…! Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved