Μουτάφη – Νιφλής: To love story τους γράφει νέα κεφάλαια σε ένα σπιτικό γεμάτο υπέροχες γωνιές
www.ndpphoto.gr
Showbiz

Μουτάφη – Νιφλής: To love story τους γράφει νέα κεφάλαια σε ένα σπιτικό γεμάτο υπέροχες γωνιές

Πέντε χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή και το ζευγάρι συνεχίζει να γράφει το love story του σε ένα σπιτικό γεμάτο υπέροχες γωνιές.

«Πριν γνωρίσω τον σύζυγο μου δεν κυνηγούσα το γάμο, αλλά ήθελα να παντρευτώ αν έβρισκα τον κατάλληλο άνθρωπο. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που παντρεύτηκα τον Μάνο. Έχει δυο υπέροχες κόρες και μια υπέροχη πρώην σύζυγο με την οποία έχουμε εξαιρετικές σχέσεις», έχει πει η ηθοποιός

201910110934190.4729_NIFLIS_MOYTAFI_10102019.jpg

«Θαυμάζω το μυαλό του Μάνου και το χιούμορ του. Είναι ένας σπουδαίος μπαμπάς και ένας πάρα πολύ κάλος άνθρωπος. Δεν ήμουν ποτέ του φλερτ. Μου φαίνεται βαρετό και με κάνει να ντρέπομαι. Όταν με γνώρισε ο σύζυγος μου με διεκδίκησε και αυτό με γοήτευσε», έχει αποκαλύψει.

Οι δυο τους έχουν φτιάξει ένα φανταστικό σπίτι. Κλασσικό με μοντέρνες πινελιές, ξύλινο πάτωμα και παντού έπιπλα βγαλμένα από άλλη εποχή αλλά τόσο ταιριαστά σε κάθε ιδιαίτερη γωνιά του σπιτιού τους!

Δες φωτογραφίες στη gallery

«Υπάρχουν δύο υπέροχα κορίτσια (σ.σ. από τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή) και μια υπέροχη μαμά φυσικά, το θέλουμε και θα μείνω εκεί. Στο ότι το θέλουμε και θα δείξει. Καλό είναι σε αυτά τα θέματα να μην υπάρχει ψυχαναγκασμός... Το θέμα είναι να γίνει και να το θες και να συνεχίσει έτσι. Όχι να γίνεται ψυχαναγκασμός. Φαντάσου να είσαι ψυχαναγκαστικός από πριν. Θέλει ψυχραιμία, ηρεμία και θα έρθει.», έχει πει αναφορικά με το θέμα ενός παιδιού στη ζωή τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved