Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Το έξω Survivor είναι πιο σκληρό. Eκεί είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας»
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Το έξω Survivor είναι πιο σκληρό. Eκεί είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας»

Οδός Ζαρίφη 2: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη σήμερα 8/1 στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο Open και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε και στο Survivor, καθώς όπως όλοι θυμόμαστε, συμμετείχε στον πρώτο και πιο επιτυχημένο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Τότε που αυτό σάρωνε σε νούμερα τηλεθέασης.

papadopoulou-1.webp

«Με τιμάει που κάθε σεζόν ακούγεται το όνομά μου για το Survivor. Μετράει που είμαι αθλητικό κορίτσι και θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε ένα τέτοιο κόνσεπτ. Το έξω Survivor είναι πιο σκληρό, η ζωή. Το Survivor εκεί είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, έχεις να κάνεις με 24 ψυχές που καλούνται να δοκιμαστούν κάτω από δύσκολες συνθήκες», είπε αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου και συνέχισε:

1704737754910-466412927-papadopoulou.jpeg

«Εγώ αποχώρησα οικειοθελώς. Εγώ όταν υπάρχουν δυσκολίες μου βγαίνει αυτόματα η αλληλεγγύη γι΄αυτό τότε στο Survivor είχα ξαφνιαστεί. Είμαι πολύ κόντρα τύπος. Από τη μία είμαι πολύ δυναμική, από την άλλη πολύ ευαίσθητη. Από τη μία είμαι άνθρωπος ευθύς από την άλλη δεν μου αρέσει η κατινιά. Κάπου στη μέση με αδικώ γιατί όταν πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου πρέπει να μιλάς άρα μπαίνεις στη διαδικασία του ξεκατινιάσματος, του ριάλιτι. Όταν το δέχτηκα με έπεισαν ότι το κομμάτι αυτό είναι ένα 25%, μια κινούμενη κάμερα που άμα θες δεν μπαίνεις σε αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved