Η Γιολάντα Μπαλαούρα στο gossip-tv - Απαντάει στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το απειλητικό μήνυμα
Showbiz

Η Γιολάντα Μπαλαούρα στο gossip-tv - Απαντάει στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το απειλητικό μήνυμα

«Είναι απαράδεκτο όλο αυτό. Κάποιος χρησιμοποίησε το όνομα μου και φωτογραφίες μου» δηλώνει η Γιολάντα Μπαλαούρα μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο δικαστήριο, στη διάρκεια της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η κατηγορούμενη για τους θανάτους των παιδιών της που όλα αυτά τα χρόνια έχει λάβει πολλά υβριστικά μηνύματα στα social media, ισχυρίστηκε κατά την απολογία της, ότι έχει δεχθεί απειλές όλο αυτό το διάστημα καθώς και επιθέσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο δέχτηκε μήνυμα από την ηθοποιό Γιολάντα Μπαλαούρα, στο οποίο έγραφε: «Άντε κρεμάσου σιχαμένη να ξεβρομίσει ο τόπος!».

Αναλυτικά όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της:

Η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα μίλησε στο gossip-tv.gr και έδωσε τη δική της απάντηση σχετικά με το απειλητικό μήνυμα.

«Είναι απαράδεκτο όλο αυτό. Κάποιος χρησιμοποίησε το όνομα μου και φωτογραφίες μου. Έτσι ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία. Έλεος θα πω γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που μιλάνε έτσι και μάλιστα σε ανθρώπους που είναι σε τόσο ευάλωτη θέση.

GIOLANTA-MPALAOYRA-1-768x1024.jpg

Η Γιολάντα Μπαλαούρα στο gossip-tv

Όλο αυτό έγινε από ένα ψεύτικο προφίλ και εγώ δεν το πιστεύω αυτό που ζω σήμερα. Μου φαίνεται σαν ένα κακόγουστο ανέκδοτο. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή αν πρέπει να θυμώσω. Πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το αντιμετωπίζω ως ανέκδοτο. Δεν έστειλα εγώ αυτό το μήνυμα».

Η προσωπική μου ηθική δε μου επιτρέπει να εκφράζομαι κατά τέτοιο τρόπο σε κανέναν συνάνθρωπο μου ακόμη κι αν αυτός είναι ο χειρότερος εγκληματίας. Σεβομαι την ευάλωτη θέση κάθε ανθρώπου. Προφανώς καποιος fake λογαριασμός από αυτούς που δημιουργούνται στο διαδίκτυο χρησιμοποίησε το όνομα μου και έστειλε ότι έστειλε.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά...» είπε η Γιολάντα Μπαλαούρα κλείνοντας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved