Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το ύψος, η ηλικία, ο ρόλος στους Παγιδευμένους και η σχέση με τον Κουρή
Showbiz

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το ύψος, η ηλικία, ο ρόλος στους Παγιδευμένους και η σχέση με τον Κουρή

Τα τελευταία χρόνια η ζωή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου φαίνεται να έχει αλλάξει προς το καλύτερο, καθώς εδώ και ένα χρόνο περίπου, την απολαμβάνουμε στη σειρά «Παγιδευμένοι», δίπλα στον σύντροφό της, Κίμωνα Κουρή.

Η γνωστή ηθοποιός στα 38 της έτη, φαίνεται να γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Βλάχο, με τον οποίο ήταν σε σχέση για αρκετά χρόνια στο παρελθόν.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον, όχι μόνο το δικό μας, αλλά και του συνεργάτη της Κίμωνα Κουρή. Με… 1.83 ύψος άλλωστε, πώς γίνεται να περάσει απαρατήρητη;

Οι «Παγιδευμένοι» και ο ρόλος της στη σειρά

Η όμορφη ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά «Παγιδευμένοι» υποδύεται την εισαγγελέα Αγγελική Ρούσσου, η οποία γράφει το δικό της καταλυτικό κεφάλαιο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου γνώρισε τον Κίμωνα Κουρή, ο οποίος υποδύεται τον εισαγγελέα Σταύρο Μαυρίδη, ερωτεύτηκαν κι έγιναν ζευγάρι! Όσον αφορά τη σειρά, η εισαγγελέας έχει κάνει τον πρωταγωνιστή να βλέπει με διαφορετικό τρόπο το μέλλον του, ενώ του συμπαραστέκεται σε κάθε δύσκολη στιγμή. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο Κίμωνας Κουρής στο ρόλο του στη σειρά είναι επιληπτικός.

pagidevmenoi-(1).jpg

Τριανταφυλλίδου - Κουρής: Η καρμική τους σχέση

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι γνωριζόταν πολλά χρόνια πριν τους «Παγιδευμένους». Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο ΚΘΒΕ και είχαν συνεργαστεί και για την ταινία «Nexting», όπου σε αυτή συμμετείχε και ο πρώην σύντροφός της, Πάνος Βλάχος.

Το ζευγάρι full in love πλέον δείχνει την αγάπη του με κάθε ευκαιρία! Μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, κάνουν κοινές εμφανίσεις και απολαμβάνουν τις διακοπές τους, ξεφεύγοντας από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Η σχέση τους φαίνεται να πηγαίνει προς το καλύτερο, ενώ το τελευταίο διάστημα οι δύο ηθοποιοί έχουν νιώσει πιο άνετα με τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δεν εισέβαλλε στη σειρά για να αναστατώσει μόνο την υπόθεσή της, αλλά και για να "ταράξει" την επαγγελματική και την προσωπική ζωή του Κίμωνα Κουρή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved