Ο πρώτος από εμάς - Βίβιαν Κοντομάρη: Πώς άλλαξε ολοκληρωτικά την εμφάνισή της η Μπέλα Χαμπέα
Showbiz

Ο πρώτος από εμάς - Βίβιαν Κοντομάρη: Πώς άλλαξε ολοκληρωτικά την εμφάνισή της η Μπέλα Χαμπέα

Φέτος απολαμβάνουμε την Βίβιαν Κοντομάρη μέσα από τη σειρά του Ant1 «Ο πρώτος από εμάς» ενώ για χρόνια δεν χάναμε σκηνή της από το Σόι σου μέσα από τον επικό ρόλο της Μπέλας Χαμπέα.

Τα χρόνια πέρασαν και η ηθοποιός παραμένει ακόμη η αγαπημένη «Μπέλα» αφού σε κάθε επεισόδιο της επανάληψης στον Alpha στο twitter κάνει θραύση.

kontomari-(4).jpg

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από αυτοτελή επεισόδια στις σειρές Κόκκινος Κύκλος και Επτά Θανάσιμες Πεθερές. Άρχισε να γίνεται γνωστή από τις καθημερινές τηλεοπτικές σειρές Οι Βασιλιάδες και Λόλα, όπου μέσα από αυτούς ερμήνευσε τους πρώτους της μεγάλους ρόλους στην τηλεόραση. Ωστόσο η μεγάλη επιτυχία ήρθε μέσα από την οικογενειακή κωμωδία Το σόι σου, όπου αποτελεί αναμφισβήτητα μεγάλο σταθμό στην καριέρα της. Ο ρόλος της Μπέλας εκτός από το ότι την καθιέρωσε στον χώρο της υποκριτικής και την ανέδειξε σε σημαντική ηθοποιό, έκανε και τον κόσμο να την αγαπήσει.

kontomari-(3).jpg

Μέσα σε αυτά τα χρόνια η Βίβιαν Κοντομάρη άλλαξε ολοκληρωτικά την εμφάνισή της χάνοντας περισσότερα από 12 κιλά ενώ όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της κάποια στιγμή είχε περάσει και το επιτρεπτό όριο απώλειας βάρους.

«Έχασα 12 κιλά σε περίπου 6 μήνες. Τα 5 πρώτα κιλά είναι δύσκολα. Όταν περάσεις τα 5 κιλά, αρχίζει και φαίνεται και λες θα συνεχίσω. Λίγο το ένα, λίγο το άλλο. Έκοψα, όντως, τελείως το ψωμί και τη ζάχαρη για 3 μήνες. Αντικατέστησα το πρωινό κουλούρι με κάτι πιο υγιεινό, έκοψα το βραδινό και μετά σταμάτησα να πεινάω. Και έτσι τα κατάφερα. Το μεσημέρι έτρωγα ό,τι φαγητό υπήρχε, αλλά χωρίς ψωμί και τυρί. Το δύσκολο είναι η σοκολάτα γιατί τρελαίνομαι», είχε πει.

kontomari-(1).jpg

«5 χρόνια τουλάχιστον ήταν που προσπαθούσα να τα χάσω. Είχα κάνει αρκετές δίαιτες και κάποια στιγμή πήρα στα χέρια μου μία δίαιτα μιας φίλης που είχε πολλή σαλάτα. Έκοβα σαλάτα από πριν να υπάρχει έτοιμη στο ψυγείο. Αυτό με βοήθησε πολύ και μετά το στομάχι μου «έκλεισε» κι έτσι δεν έτρωγα μεγάλες ποσότητες. Ένα διάστημα είχα χάσει και πολλά κιλά και είχα ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο. Και τώρα φροντίζω να το διορθώσω και με το παραπάνω, πρέπει να χάσω άμεσα 5 τουλάχιστον! Απλά μέσα στην καραντίνα πήρα 8 κιλά», έχει πει σε άλλη συνέντευξή της η ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved