Λουκία Παπαδάκη: Η ηλικία, ο ρόλος στην Ηλέκτρα και τα χρόνια της «Λάμψης»
Showbiz

Λουκία Παπαδάκη: Η ηλικία, ο ρόλος στην Ηλέκτρα και τα χρόνια της «Λάμψης»

Η Λουκία Παπαδάκη άφησε εποχή ως Σάντρα στη θρυλική «Λάμψη», όμως από τότε έχουν περάσει χρόνια και έχει διαγράψει μία πολύ καλή πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα» και συγχρόνως είναι και από τις πιο σικ παρουσίες του καλλιτεχνικού χώρου. 

Ειδικά τώρα, στα 61 της χρόνια, η όμορφη ηθοποιός έχει καταφέρει με τις δημόσιες εμφανίσεις της να τραβά τα βλέμματα για την γοητεία και την κομψότητά της.

Με πολύ χιούμορ η Λουκία Παπαδάκη έχει σχολιάσει τα σημάδια του χρόνου που μένουν, όσο μεγαλώνουμε, ανεξίτηλα πάνω μας όσο περνά ο καιρός.

Η ηθοποιός όμως νιώθει ευγνώμων που ο χρόνος υπήρξε γενναιόδωρος μαζί της. Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για τη φροντίδα που δίνει στον εαυτό της, τον οποίο δείχνει να αγαπά πολύ...

«Η φύση και ο Θεός μου φέρονται τόσο καλά. Μου δίνουν την υγεία μου, την καλή μου εμφάνιση, τη ζωντάνια, την ενέργειά μου, είναι δυνατόν να έχω και παράπονο; Για να είμαι όπως στα 25 έπρεπε ή να έχω πεθάνει, ή να με έχουν ταριχεύσει. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Το μυστικό της ενέργειάς μου βρίσκεται και στο μυαλό. Και η ψυχή, αλλά και το σώμα μας αξίζει τον ίδιο σεβασμό και προσοχή. Από εκεί και πέρα το μυαλό μας είναι ένα αδιανόητο εργαλείο».

loukia.webp

Η δύσκολη σκηνή στη «Λάμψη» και το μυστικό της επιτυχίας

Η Λουκία Παπαδάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη «Λάμψη», στην οποία πρωταγωνίστησε και θυμήθηκε την πιο δύσκολη σκηνή που έπρεπε να γυρίσει.

«Το πρώτο παιδί της Σάντρας στη Λάμψη ήταν του Γιάγκου, που μπήκε ο κουκουλοφόρος και με μαχαίρωσε. Δεν ξεχνιέται αυτή η σκηνή με τίποτα. Ήταν ένα μονοπλάνο 20 λεπτών χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη. Ήταν μια κι έξω. Ήταν παράκληση δική μου και απαίτηση του Νίκου, γιατί δεν γινόταν δεύτερη φορά», είπε.

Η Λουκία Παπαδάκη συμπλήρωσε: «Ήταν μισό επεισόδιο, έγιναν 15-20 πρόβες – τεχνικές, θέσεων, ξυλοδαρμού, αιμάτων όλου αυτού του αιμοβόρικου πράγματος – και πήγε μια κι έξω… στο οποίο λιποθύμησα».

«Δεν συνδυάσαμε το σενάριο με την εγκυμοσύνη μου. Το σενάριο είχε ήδη γραφτεί, εγκυμονούσε η Σάντρα πριν μείνει έγκυος η Λουκία. Γελάσαμε πολύ με αυτό, γιατί μου έλεγε ο κόσμος: τι ωραία και πειστικά που παίζετε την έγκυο. Λέω: πειστικότατα θα σταματήσω να την παίζω σε εννιά μήνες» ανέφερε χαριτολογώντας. Κάνοντας λόγο για την εγκυμοσύνη της «Σάντρας»: «Η εγκυμοσύνη της Σάντρας κράτησε εννιά μήνες σε πραγματικό χρόνο… δε λες που δεν είμαι ελέφαντας, να κρατήσει ενάμιση χρόνο;».

Η Λουκία Παπαδάκη συνεχίζει να απολαμβάνει την επαγγελματική επιτυχία και να αναλαμβάνει σημαντικούς ρόλους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved