Έλντα Πανοπούλου: Η ηλικία, η επιστροφή, το Ρετιρέ και πώς έχασε τα περιττά κιλά
Showbiz

Έλντα Πανοπούλου: Η ηλικία, η επιστροφή, το Ρετιρέ και πώς έχασε τα περιττά κιλά

Η Έλντα Πανοπούλου τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να διατηρείται σε μεγάλη φόρμα, έχοντας απαλλαγεί οριστικά από τα περιττά κιλά που κάποτε είχε. Την αγαπημένη μας ηθοποιό την έχουμε απολαύσει πολλές φορές στη σειρά «Ρετιρέ», ενώ το τελευταίο διάστημα φαίνεται να κάνει το δυναμικό come back της.

Η γνωστή ηθοποιός έχει σχολιάσει τα κιλά της τονίζοντας: «Εντάξει χάθηκαν τα κιλά, τα διατηρώ χαμένα, γιατί προσπαθώ να μην τα ξαναπάρω. Τα έχασα περπατώντας, όπως έχω πει, κι προσπαθώ ακόμη να κινούμαι. Δεν έχω κάνει δίαιτα ποτέ, ούτε διατροφή. Δεν σταμάτησα να τρώω το γλυκό μου, τα μακαρόνια και το ρύζι μου. Απλώς έβαλα στη ζωή μου την κίνηση, που για πάρα πολλά χρόνια δεν την είχα».

Η Έλντα Πανοπούλου σε ηλικία 61 ετών, έχει μιλήσει και σχετικά με το άγχος για τον χρόνο που περνάει και την ηλικία της: «Κανένα άγχος με τις ρυτίδες δεν έχω, άλλωστε η επιστήμη έχει προχωρήσει. Όλες οι γυναίκες και όλοι οι άντρες έχουν ρυτίδες και υπάρχουν εξαιρετικοί δερματολόγοι που μπορούν να σε βοηθήσουν. Αυτό μέχρι να πάρεις την απόφαση να πας να κάνεις λίφτινγκ. Εγώ δεν έχω φτάσει ακόμη σ’ αυτόν τον πανικό. Όταν θα φτάσω, θα το πω».

Θ επιστρέψει το θρυλικό «Ρετιρέ» σε μορφή ταινίας;

Πολύ σύμφωνη με την πιθανότητα να έβγαινε στον «αέρα» σε μορφή ταινίας, ίσως, το θρυλικό Ρετιρέ έχει δηλώσει η Έλντα Πανοπούλου. «Θα ήμουν πάρα πολύ θετική σε κάτι τέτοιο, γιατί όχι. Οι άνθρωποι μεγαλώνουμε. Δεν πρέπει να δείχνουμε τις ζωές των ανθρώπων όταν είναι μεγαλύτεροι; Οι ζωές των ανθρώπων δηλαδή σταματούν από τα 18 μέχρι τα 35; Όχι βέβαια. Οπότε θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να υπάρξει κάποια συνέχεια του «Ρετιρέ» και θα με έβρισκε πολύ σύμφωνη. Δεν θα είχα καμία αντίρρηση».

Όσο για την επιτυχία της σειράς η Έλντα Πανοπούλου έχει αναφέρει: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι τυχαίο, γιατί το έφτιαξε ο Γιάννης Δαλιανίδης. Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι και ότι υπήρξαν ιερά τέρατα στον χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Δεν είναι μόνο θέμα ταλέντου, αλλά και αυταπάρνησης. Οι άνθρωποι αυτοί ζούσαν και ανέπνεαν για τη δουλειά μας… Ο Γιάννης Δαλιανίδης λοιπόν λειτουργούσε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Ήταν πάνω από όλους μας. Ήταν τελειομανής και επέτρεπε σε αυτόν που θεωρούσε ότι μπορεί να προσθέσει ένα δικό του λιθαράκι, να το κάνει…Τώρα, υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία για τη δόξα και τη δημοσιότητα σε εισαγωγικά, και αυτό μειώνει την ερμηνευτική μας ικανότητα. Και αυτό γιατί δεν είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε τον κόσμο να γελάσει ή να συγκινηθεί, είμαστε αφοσιωμένοι στο πώς θα διατηρήσουμε την επωνυμία μας».

Η ίδια αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση να βρεθεί σε πάνελ εκπομπής.

«Μου πρότειναν να είμαι πάνελ σε εκπομπή και αρνήθηκα, γιατί δεν έχω να προσφέρω κάτι. Δεν είναι η δουλειά μου να σχολιάζω», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved