Έλενα Τοπαλίδου: Ο γάμος με τον Κουρή, ο ρόλος στους «Πανθέους» και η «Φόνισσα»
7296448
Showbiz

Έλενα Τοπαλίδου: Ο γάμος με τον Κουρή, ο ρόλος στους «Πανθέους» και η «Φόνισσα»

Η Έλενα Τοπαλίδου είναι μια γυναίκα που δε σταματά να μας εκπλήσσει! Ο αποκαλυπτικός της ρόλος στους «Πανθέους», η ερμηνεία της στη «Φόνισσα» και ο γάμος της με τον Νίκο Κουρή, σίγουρα είναι στιγμές από τη ζωή της που δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Παρ' όλο που δεν σπούδασε ποτέ υποκριτική, τρία χρόνια αφότου άφησε στην άκρη την τέχνη του χορού που τόσο πολύ αγαπά, εργάστηκε στο Εθνικό θέατρο και έτσι άρχισε να «φλερτάρει» και με το επάγγελμα του ηθοποιού.

«Δε χαρακτηριζόμουν ηθοποιός ούτε το Εθνικό μπορούσε να με πληρώσει ως ηθοποιό. Ήμουν μια κατηγορία μόνη μου, χορεύτρια-ηθοποιός! Ήταν πολύ αστείο, γιατί έλεγαν: “Πού να σε βάλουμε εσένα τώρα;” Πια υπογράφω ως ηθοποιός. Αλλά είμαι περήφανη και για το χορεύτρια».

Όπως έχει δηλώσει η 48χρονη ηθοποιός: «Από τα γυρίσματα της “Φόνισσας”, θυμάμαι κυρίως την Καρυοφυλλιά και την Εύα τη Νάθενα. Η Καρυοφυλλιά είναι συγκλονιστική στον τρόπο που άγγιξε τον ρόλο. Η Νάθενα αφοσιώθηκε, τυραννήθηκε, το πίστεψε. Την “πήγαινε” ο Παπαδιαμάντης. Μας “τάραξε” κι εμάς το μυαλό, μας έπεισε. Αυτό είναι το πιο όμορφο που μπορεί ένας σκηνοθέτης να κάνει. Tο θέμα με συγκινεί πάρα πολύ - ο Παπαδιαμάντης είναι συνταρακτικός, αδιανόητος».

«Στους ‟Πανθέους”, από την άλλη, ξεκίνησα για 40 επεισόδια και συμμετέχω ήδη σε 60. Στον Σκάι μάλλον αγάπησαν τον τρόπο που υπάρχω εκεί μέσα κι, ενώ ο ρόλος μου, η Μιρέλα, ήταν στην αρχή μια λίγο παράξενη και φοβιστική φυσιογνωμία, τώρα έχει γίνει πιο ανθρώπινη και γλυκιά. Περνάω πολύ ωραία στα γυρίσματα, ειδικά με τους ανθρώπους των συνεργείων, τους οποίους τους συμπαθώ και συνδέομαι πολύ μαζί τους σε όποια δουλειά κι αν βρεθώ!».

Το όνειρό της όταν ήταν μικρή και ο παραμυθένιος γάμος

Το όνειρό της από μικρή, όμως, δεν ήταν να γίνει ηθοποιός. «Τα όνειρά μου ήταν πολύ κοντά σε σχέση με τον χρόνο. Δηλαδή, όνειρό μου ήταν να πετύχω την πιρουέτα την επόμενη στιγμή ή να βγάλω το μάθημα. Καλά την έκανα τη δουλειά μου και μιλούσαν άνθρωποι για μένα, είχα πάρει και το βραβείο της Καλύτερης Χορεύτριας της Ελλάδας, το 1999. Μου έλεγαν ότι είχαν συγκινηθεί μαζί μου άπειρες φορές. Εγώ, όμως, δεν καταλάβαινα. Απλά βρισκόμουν σ’ έναν συνεχή αγώνα, διότι ένιωθα ότι δεν αξίζει να περάσει μέρα χωρίς να δουλέψω σκληρά».

Η ίδια πέρα από την επαγγελματική της επιτυχία, ζει τον έρωτά της στο έπακρο με τον σύντροφό της Νίκο Κουρή. Οι δυο τους επισημοποίησαν τη σχέση του με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ένας γάμος γεμάτος εκπλήξεις και συγκίνηση.

Φυσικά, από τις χαρούμενες στιγμές δε θα μπορούσε να λείψει και το στοιχείο του χορού. Η Έλενα Τοπαλίδου χόρεψε τανγκό με τον γιο της και μας εξέπληξε με την μπαλετική της κίνηση και τις χορευτικές της ιδιότητες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved