Δανάη Σκιάδη: Η ηλικία, ο ρόλος στην Έρημη Χώρα και ο γάμος με πρωταγωνιστή της Παραλίας
Showbiz

Δανάη Σκιάδη: Η ηλικία, ο ρόλος στην Έρημη Χώρα και ο γάμος με πρωταγωνιστή της Παραλίας

Η Δανάη Σκιάδη είναι μια ηθοποιός που δε σταματά να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον με τις επαγγελματικές της, αλλά και τις προσωπικές της επιτυχίες. 

Η 41χρονη ηθοποιός μας κρατά συντροφιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ «Έρημη Χώρα».

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Δανάη Σκιάδη (Μαρίνα) σε αποκλειστική της συνέντευξη στο gossip-tv για την υπόθεση και τον ρόλο της δήλωσε:

«Είναι μια πολύ δυνατή ιστορία. Αυτό που συμβαίνει είναι μια συνάντηση τριών ανθρώπων, τριών γενεών. Οι άνθρωποι αυτοί συναντιούνται με αφορμή ένα τροχαίο δυστύχημα. Το παιδί χάνει τους γονείς του ξαφνικά και αυτό που προκύπτει είναι το ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία του. Αυτό το παιδί λοιπόν συναντιέται με την κοινωνική λειτουργό που αναλαμβάνει την υπόθεση και τον παππού του και με αφορμή αυτή την ιστορία και το ποια θα είναι η σωστή απόφαση για αυτό το παιδί, βλέπουμε να έρχονται αυτοί οι τρεις άνθρωποι αντιμέτωποι με την «ερημιά» τους, με τη δική τους «έρημη χώρα». Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους, η Μαρίνα -που είναι ο δικός μου ρόλος- είναι η γυναίκα αποκτά ένα σκοπό ζωής και αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για αυτό που συμβαίνει».

Ο έρωτας της ζωής της και η όμορφη οικογένειά τους

Η Δανάη Σκιάδη κάθε φορά που μιλά για τον έρωτα της ζωής της, Νικόλα Παπαγιάννη, λάμπει ολόκληρη!

«Έχουμε μια κοινή οπτική και στάση απέναντι στα πράγματα και αυτό είναι κάτι που δεν το αποφασίζουμε. Έτσι είμαστε», ανέφερε η Δανάη για την κοινή γραμμή τους σε σχέση με τη δημοσιότητα. Ό,τι όμορφο συμβαίνει στο σπίτι τους δεν νιώθουν την ανάγκη να το μοιραστούν με το κοινό. Όπως πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν έγιναν για πρώτη φορά γονείς. «Είναι μια αποκάλυψη. Μια νέα ζωή. Το μεγάλωμα της οικογένειας μας δεν έβαλε κάτι σε δεύτερη μοίρα. Νομίζω ότι είναι ωραίο να εμπιστεύεται κανείς τη ζωή και τις επιθυμίες του», αποκάλυψε με τρυφερότητα η ηθοποιός στη Real Life.

Όσον αφορά το γάμο, η ίδια ορισμένα χρόνια πριν είχε δηλώσει: «Ο γάμος είναι μια εντελώς προσωπική υπόθεση και για το κάθε ζευγάρι έχει άλλη σημειολογία και σημασία», ενώ ο σύντροφός της, Νικόλας Παπαγιάννης αποκάλυψε: «Μιλάω πολύ με τη γυναίκα μου για να αποφορτίζομαι και είναι υπέροχο αυτό. Η Δανάη κι εγώ καταλαβαινόμαστε, δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved