Viral Video: Περήφανος για το περιβόλι του ο Ρουβάς: «Μαύρα μάτια θα κάνει ο μανάβης μου να με δει»
Showbiz

Viral Video: Περήφανος για το περιβόλι του ο Ρουβάς: «Μαύρα μάτια θα κάνει ο μανάβης μου να με δει»

Περήφανος για το περιβόλι που έχει δημιουργήσει στο σπίτι του στον Νέο Βουτζά όπου ζει με τη γυναίκα του Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους είναι ο Σάκης Ρουβάς

Ο γνωστός τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια ασχολείται ιδιαίτερα με τέτοιου είδους δουλειές, θέλοντας να εξασφαλίσει στον ίδιο και την οικογένειά του φρέσκα φρούτα και λαχανικά χωρίς επικίνδυνα χημικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται για ψεκασμούς.

Έτσι, έχει δημιουργήσει το δικό του πολύ πλούσιο μποστάνι σε μια γωνιά στο κτήμα όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας και ασχολείται καθημερινά μ' αυτό προκειμένου να είναι σίγουρος ότι το πρότζεκτ θα πετύχει.

Και όχι σήμερα που ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο αλλά εδώ και χρόνια και μάλιστα έχει δημιουργήσει και τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να έχει όλες τις εποχές του χρόνου φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Ένα θερμοκήπιο με ειδικό σύστημα ψεκασμού και σε σωστή θέση για να έχει τον ήλιο που χρειάζονται τα λαχανικά είναι το μεγάλο του καμάρι.

Πάντως, αυτές τις μέρες τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά για τον Σάκη ο οποίος έβγαλε μία ολόκληρη αγκαλιά από ντομάτες, λαχανίδες, τοματίνια, πράσσα, μυρωδικά... Όλα τα καλά δηλαδή για ένα παραδοσιακό λαδερό που είναι σίγουρο πως θα αρέσει σε όλη την οικογένεια.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο οποίο διαφημίζει την... πραμάτεια του και λέει με χιούμορ: «Βγάζω πάγκο, ψάχνω χέρια. Ο μανάβης μου θα κάνει μαύρα μάτια να με ξαναδεί παιδιά»:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved