Τούνη-Αλεξάνδρου: Το απίθανο πάρτι του Πάρη τους για τα πρώτα του γενέθλια & η εντυπωσιακή τούρτα
Showbiz

Τούνη-Αλεξάνδρου: Το απίθανο πάρτι του Πάρη τους για τα πρώτα του γενέθλια & η εντυπωσιακή τούρτα

Δεν θα μπορούσε να μην είναι ξεχωριστό το πάρτι του Πάρη Αλεξάνδρου, για τα πρώτα του γενέθλια! Οι δύο ευτυχισμένοι γονείς έβαλαν τα δυνατά τους για να είναι όλα τέλεια αυτή την τόσο σημαντική μέρα. 

Ο μικρούλης μπορεί να είναι ακόμα μικρός και να μην καταλαβαίνει και πολλά, όμως και μόνο που είδε τόσον κόσμο και τόσα πολύχρωμα μπαλόνια και γλυκίσματα γύρω του, τού ήταν αρκετό για να καταλάβει πως η μέρα ήταν ξεχωριστή.

Η Ιωάννα Τούνη πάντως είχε φροντίσει να προσλάβει τους καλύτερους για το πρώτο πάρτι του γιου της και πράγματι αυτό ήταν... φαντασμαγορικό.

Θέμα του πάρτι ήταν τα «ταξίδια του Πάρη», γι' αυτό και από τα μπισκότα με ζαχαρόπαστα και τα cake pops μέχρι τα cup cakes και την τούρτα, όλα είχαν να κάνουν με αεροπλάνα και προορισμούς αφού ο μικρός γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει πραγματικά ταξιδέψει πολύ αν και μόλις ενός έτους.

Κάιρο, Λισσαβώνα, Μεξικό, Άγιος Δομίνικος, Μονακό είναι μόνο μερικοί από τους προορισμούς που έχει επισκεφτεί ο μικρούλης ο οποίος δείχνει να ενθουσιάζεται με τα ταξίδια. Όλες οι γωνιές του σαλονιού του σπιτιού του ζευγαριού εδώ στην Αθήνα ήταν γεμάτες με πολύχρωμα μπαλόνια ενώ οι μικροί καλεσμένοι έδειξαν να εντυπωσιάζονται από τον στολισμό. Ανάμεσά τους τα δίδυμα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα αλλά και ο γιος του Γιώργου Μανίκα. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved