Γιάννης Στάνκογλου: Έγινε 50 χρονών και το γιορτάζει με έναν ξεχωριστό τρόπο!
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: Έγινε 50 χρονών και το γιορτάζει με έναν ξεχωριστό τρόπο!

Με διαφορά τριών ημερών από την ονομαστική του γιορτή, του Αγίου Ιωάννη στις 7/1, ο Γιάννης Στάνκογλου έχει τα γενέθλιά του. Και φέτος έχει έναν λόγο παραπάνω να το γιορτάζει αφού γίνεται σήμερα (10/1) 50 ετών. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός αφού ευχαρίστησε, τρεις μέρες πριν, όλους τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές για τη γιορτή του, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα ανέβασε ένα απόσπασμα από το ποίημα του Βλαντιμίρι Μαγιακόφσκι με τίτλο «Σύννεφο με παντελόνια» που έχει αποδώσει ο Γιάννης Ρίτσος.

stankoglou-(1).jpg

Και στη λεζάντα του στιγμιότυπου έγραψε:

«Ποτέ από μικρός δεν πίστευα ότι θα φτάσω 50 χρόνων, πίστευα όμως στην άγαρμπη ποίηση, στους πραγματικούς αλήτες, στο σύννεφο με παντελόνια, στην καθαρή αγάπη στην θάλασσα και στο βουνό στον αέρα και και στους φίλους μου……….50 ρεεεεεεεεεεεεεεε…..»

Πάντως, ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκει πάντα τρόπο για να κάνει ξεχωριστή τη μέρα των γενεθλίων του. Πέρυσι για παράδειγμα, ανήμερα των γενεθλίων του βρισκόταν στο Σταυρό του νότου όπου εμφανιζόταν ο Σωκράτης Μάλαμας και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, τη λατρεμένη «Πριγκιπέσσα». Μάλιστα, χόρεψε το τραγούδι πάνω στη σκηνή και φυσικά αποθεώθηκε από το κοινό που απολάμβανε τη βραδιά.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-1012024-123833-pm.jpg

H ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Στάνκογλου για τα γενέθλιά του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved